VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARTID

Godmorgon sommartid! Ja inte för att jag vet om det spelar så stor roll egentligen? Jag uppskattar att det oavsett tid blir allt varmare och vackra 🙂 Idag är det precis som de senaste dagarna ljuvligt vårväder ute.

Klockan är över 12 och jag har tyvärr inte kommit utanför dörrarna ännu, jag och Josefine hade nämligen poddinspelning på schemat. Och nu ska vi äta. Vi tänkte först lunch på baksidan men det blir inte alltid som man tänker med små barn med i bilden hehe. Mest för att TIDEN ofta försvinner. Men sen ska vi ut och vara ute hela eftermiddagen! Senare i eftermiddag väntar kalas hemma hos Ms ena bror. Tycker det är mysigt med vuxenkalas, varför sluta fira att man fyller år egentligen? Fira livet. Det är ju dessutom en anledning att få till en träff allihop.


IMG_0254

När katten storebror är borta passar minisarna på att vara i hans rum ibland hihi. Men de är faktiskt duktiga på att låta hans saker vara ifred tycker jag, och när de är där är för att jag tex går in dit för att lägga in tvätt eller liknande. Att Idun har mina raggsockar på sig påminner mig om att det trots värme utanför kommer vara kallt under fötterna här inne. Golvvärme hade varit lovely!

/En som fryser även på somrarna


Kommentarer


  1. Maria 26 mars, 2017 on 13:26 Svara

    Ni verkar ha så himla fint hemma å jag skulle vilja ha lite tips på förvaring! Hur har ni möblerat barnens rum o har ni nå leksaker i vardagsrummet? Jag har en 4-åring (syskon i magen så han leker mkt själv eller med oss). Lekrum på nedervåningen o sovrum där uppe. Svårt få till praktisk förvaring samtidigt som man vill ha mysigt rum? Lättillgängliga leksaker men ändå organiserat o undanplockat ? Vi ska flytta till enplans i höst men jag är otålig o vill ändå ha det bra NU ?

    • Evelina 27 mars, 2017 on 11:50 Svara

      Åh tack!! Jag tror mycket på att ha en leksaksavdelning även på de allmänna ytorna, inte bara i barnens rum. Så vi har finare tygkorgar eller träbackar med leksaker i (de som används just nu). Jag brukar samla ihop lite under dagen beroende på vad som leks med, men sen mot kvällen så samlas allt in och kaoset i förvaringskorgar och lådor syns ju inte ;). Kolla bloomingvilles trälådor på hjul om du vill ha riktigt snygga lådor, de har vi och de är SÅ snygga. Men även tygkorgar från MIO och H&M 🙂
      Kram!

  2. Jag har nog inte riktigt fattat mig på sommartiden, för hjärnan har inte alls hängt med idag för mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna