VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ OLIKA HÅLL

img_4811.jpg

Den här söta killen har jag fått vara helt själv med idag och det var hur härligt som helst! <3

Farmor och farfar hämtade Idun vid 10 och åkte mot torget och allt vad de skulle göra. Vi bytte bil med dom för att slippa flytta bilstol, och M tog deras bil till stugan. Kändes som en smart idé, att Idun fick åka i sin vanliga bil. För det var nämligen första gången vi lånade ut henne såhär och det var lite spännande hur det skulle gå. Men Idun packade en väska och var SÅ redo för en lördag utöver det vanliga. För mig kändes det rätt konstigt, att vara splittrad hela familjen, förutom jag och Aston då, men alla barnen var på olika håll (Elion flög till Spanien idag) och även jag och M.

Jag och Aston gick hemifrån direkt efter de åkt, mot IKEA och några andra småstopp. Sen promenad hem. Han somnade direkt på hemvägen (trots att jag hade glömt ta med napp till honom) så jag fick gå precis like old times – sovande bebis och lurar i öronen. Jag och Stiftelsen i 6 km. Ja vi har 3 km mellan köpcentret och oss, men när jag varit hemma och lastat av vagnen och Aston fortfarande sov fortsatte jag gå hem till svärföräldrarna, svävade nästan den sista biten för jag saknade Idun så mycket. Det är lite speciellt att låna ut sitt barn sådär och särskilt första gången. Jag är ju ifrån henne mer än 4 timmar om vardagarna för det mesta, men då är hon med sin pappa.


img_4812.jpg

Idun var i full sjå med att städa när jag kom fram haha… Men hon sa nästan direkt ”vi har saknat dig mamma!”. Jag dog lite av lycka. Samma när hon senare sa ”jag älskar dina pussar”, när jag pussade henne ♡♡♡


img_4813.jpgimg_4814.jpgimg_4815.jpg

M visste inte att vi skulle komma, vi ville överraska och hålla honom sällskap en stund. Hans ena bror med flickvän kom också spontant, så vi var många som störde i arbetet hehe. Alltså life goals för mig är att bli en sån här familj – som ställer upp för varandra alltid och umgås för att man har kul tillsammans. Jag är ju lyckligt lottad som ÄR en del av detta, men jag vill att jag, M och barnen ska ha det precis såhär. Då kommer jag att vara den lyckligaste tanten i världen!


img_4817.jpg

Synd att bilden blev suddig men det är helt klart dagens bild – en farmor och en farfar som var så GLADA och tacksamma för att få låna sitt barnbarn.

NU kommer snart min kära man hem, stackarn har fått vara ute i stugan länge så det var tur han fick sällskap. Han trodde inte att det skulle ta så här lång tid alls utan hade gissat på att vara hemma kring 16, nu är klockan 20.30 hehe.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna