VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KALASSÖNDAG

img_4855.jpg

Ljuvliga timmar på baksidan idag ♡

Det har varit något blåsigt så vi höll oss där helt enkelt. Det är ungefär dubbelt så varmt där som i övrigt hihi. Aston sov i 1,5 timme i vagnen där och Idun somnade nästan PÅ mig. Galet så mysigt. Men hon somnade i soffan på altanen till slut. Så kan det gå när man vaknar 06.15 ny tid, alltså 05.15 gammal tid. Vet inte vad som hände där. Samtidigt som det är rätt skönt med henne, hon kan vakna 6 eller 8 även om det oftast är mittemellan. Men hoppet om sovmorgon finns liksom alltid haha. Annat var det med Elion som vaknade 05 från 8 månader och fram tills… Kanske när han blev 5-6 år och började sova till 06 haha. ÅH vad jag saknar Elion!! Det har inte gått många dagar, och vi är ju ”vana” vid att inte ses varje dag. Men vetskapen om att det är många hundra mil emellan gör sitt.


img_4856.jpg

Kalasredo tjej! Solbrillor är hennes grej, de vill hon ha på sig så fort solen skiner.

img_4853.jpg

Hur bra att ha en farbror som fyller år så man kan hjälpa till att öppna paket?! Det är ju det som är roligast haha. SOM de lekte med snören och papper efteråt haha.

Nu mår jag illa av allt sött men känslan överlag är bara BÄSTA HELGEN! Vi åt bland annat det här på kalaset vilket var en riktig hit. Har du testat?


Kommentarer


  1. Så mysigt det låter med allt :). Verkligen en härlig bild den övre 🙂

  2. Frida 27 mars, 2017 on 16:17 Svara

    Åh känslan av att ha kalla golv. ? Jag har flyttar till ett nybyggt parhus med min familj. Så himla gott klimat där inne. Nu kan jag gå inne barfota och låta min 8-månaders lära sig bli mer rörlig utan hala byxor på inomhus. Innan hade vi också kalla glov. Gick runt i inneskor och hade ständigt kalla händer. Fick alltid skölja min händer i varmt vatten innan jag bytte blöja på min lilla tjej. Men ert hus verkar vara mysigt och rymligt trots kalla golv. Vi bodde så smått så smått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna