VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET VAR DAGS KAN MAN SÄGA!

Idag har jag gjort en sak som jag har tänkt att jag ska göra länge – jag har varit hos optikern. Vågar nästan inte säga det, men det var 5-6 år sen sist hehe (har beställt linser över nätet under alla år). Jag har dygnetruntlinser men tycker att jag har sett suddigare på sistone så var lite nervös för reslutatet. Men det visade sig att brytningsfelet jag har på högerögat hade blivit ett steg sämre bara, vänsterögat var helt oförändrat. Så det är det där brytningsfelet som stör mig, för jättedåligt ser jag nog inte egentligen (-1,25 på vänster och ungefär samma plus brytningsfelet på höger tror jag det var). Och han sa att det inte syntes på mina ögon att jag använder linser ens, vilket han tyckte var häftigt med tanke på att jag har dom dygnet runt (byter en gång i månaden).

img_4375.jpg img_4376.jpg

Hade sällskap med mig <3

Eftersom synen inte blivit sämre egentligen så fungerar mina gamla glasögon fortfarande bra… Meeen jag blev väldigt sugen på att byta ändå så det är en ny sak jag sätter på min to-do-list!

Sen köpte jag träningstights, vi köpte lösgodis och sen hem för middag. M lagade fish tacos som var en av rätterna i veckans matkasse. Väldigt gott! Nu väntar soffmys med största älsklingen, Elion var den sista av de tre små som gick och la sig precis efter en stunds frågesport.

Fredagskram!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna