VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SWEET SATURDAY

Det var ganska längesen jag hade hand om barn och hem från morgonen, som idag. Det har ju varit jag som åker iväg om dagarna. Idag ville M till stugan tidigt och han kommer hem om nån timme, så att jag kan köra Elion till fotbollen (då ska jag passa på att handla blommor också). Misstolka mig rätt nu, men jag kan tycka att det är himla mysigt att få vara själv med min lilla trio. Även att ha huvudansvaret för hemmet och plocka i ordning allt det som M ”inte ser”. Han är världens bästa som roddar barn och hem, men just det där finplocket är helt klart min grej haha. Det har jag lärt mig det här halvåret, att det är inte hela världen att M inte gör allt på mitt sätt. Han gör andra saker (har t ex lagat i stort sett ALL mat under sin föräldraledighet) och det viktigaste är ju ändå att allt rullar på som det ”ska”.


img_4401.jpg

Efter frukosten lekte alla barnen helt otroligt bra (Elion syns inte här men de hade jättekul alla tre). Ofta är Aston som en igel på mig vilket är mest mysigt men också ganska handikappande. Jag får på riktigt inte ens gå på toaletten i en minut, eller typ förbereda maten till dom utan att han blir världens olyckligaste. Oftast. Han vill vara i min famn alternativt att jag är på golvnivå. Men emellanåt är det så här vilket är ren och skär harmoni hihi. Jag fick dammsuga och byta sängkläder, vika tvätten och göra mig själv i ordning. Vaddå är det härligt tänker ni kanske nu? Ja jag kan faktiskt tycka att det är mysigt att gå och ”pilla” hemma. Ordna upp som sagt 😉


img_4412.jpg

Frisk luft har vi samlat också, Aston sover ute i skrivande stund. Han är nu helt inne i sova en gång om dagen, 1-1,5 timme. Alltså det känns HELT overkligt att Idun hade varit storasyster i över en vecka när hon var såhär liten!?


Annons

Kommentarer


  1. Stina 18 mars, 2017 on 13:47 Svara

    Grattis! ^^ Vilken underbar pyjamas Idun har på sig! Var kommer den ifrån?

  2. Så söta bilder :). Klart man får känna att det är ovanligt med situationer :)

  3. C 18 mars, 2017 on 21:21 Svara

    har lyssnat på podden, va märkligt det var att höra din och josefines röster. :) men roligt med podd.

  4. Mill 19 mars, 2017 on 14:50 Svara

    Fina familjen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna