VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DET KAN VARA ENKELT ATT BYGGA HUS!

Inlägget är i samarbete med Movehome

Till alla som drömmer om det perfekta huset:
Jag och M gillar att drömma oss bort i husvärlden även om vi inte planerar att flytta just nu. Vi har varit inne på Movehome hemsida och testat deras roliga byggonline-verktyg. I det får man designa sitt drömhus direkt på datorn, väldigt smidigt! Hela tiden fick vi se hur husets helhet och detaljer skulle bli. Det var hur kul som helst och kändes lite som the sims. Ni som faktiskt är i husbyggartagen måste verkligen testa, och ni som bara gillar att drömma kan också testa såklart!

IMG_0155

Vi fick börja med att välja husmodell och forma det både in- och utvändigt. Sedan fick vi hela tiden fram ett pris direkt, både på de olika valen som görs och på totalsumman. När vi var nöjda sparade vi huset och skulle vi vilja bygga huset på riktigt hade vi tagit kontakt med Movehome nu som fått komplettera med pris för markarbetet. Movehome tar fullt ansvar för byggnationen som tillverkas av Trivselhus (en av Sveriges största hustillverkare).

IMG_0163IMG_0178IMG_0165

Köket fastnade vi vid extra länge eftersom köket i ”vårt” hus är väldigt likt det vi har tänkt bygga ut här i vårt riktiga hus om några år, även om det då ska bli längre/djupare. Men att tänka och mäta hemma är ju inte samma sak som att se det såhär, man får ett betydligt bättre grepp om storlek då.

IMG_0176

M försöker övertala mig om att det blir ett väldigt lagom stort kök, jag tror honom om det som sagt blir djupare än detta :). Ett stort kök drömmer jag om.

 

  IMG_0182

Fint va? Modellen heter Move #105

 

Vill ni också testa byggonline? Testa HÄR!


Annons

Kommentarer


 1. sara 17 mars, 2017 on 10:18 Svara

  Ser roligt ut! :) ska hem och testa direkt!! tack för en bra blogg! kram

  • Evelina 17 mars, 2017 on 12:31 Svara

   Hihi ja det var jättekul! Kram och TACK <3

 2. Astrid 17 mars, 2017 on 11:43 Svara

  Men har ikke dere hus eller er det hytte Det du kaller stugan? Vil det ikke lønne seg heller å bygge ut det?Ha en fin helg Klem

  • Evelina 17 mars, 2017 on 12:30 Svara

   Vi har ett radhus inne i stan och en stuga utanför stan, 1,5 mil bort. Tanken är att vi ska bygga ut radhuset om något år (för att få ett sovrum till bland annat) och stugan är ett renoveringsobjekt som också ska bli ett litet hus på sikt. Antingen som sommarboende/helgboende, eller sälja. Det finns nog fler permanentboenden där ute nu än ”stugor”, så det är en investering i sig att ha det men vi vill samtidigt anpassa vårt radhus som ju är vårt riktiga hem till att passa oss och våra behov :)
   Kram och detsamma!

 3. Astrid 19 mars, 2017 on 20:13 Svara

  Dere er flinke Kos dere resten av søndagskvelden Klem fra Oslo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna