VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TODAYS

hexter & baines

Details of today – meshklocka från Hexter & Baines och ny skjorta från Lindex

 

 

 

IMG_0207 IMG_0222 IMG_0248 2

Hittar inte skjortan på Lindex hemsida men den är köpt för prick en vecka sen så den borde finnas i butik :). Älskar verkligen plagg med det lilla extra, som den här volangkanten.

 

 

IMG_0242

 

Det är väl typiskt, att när en månadslång magsjuka (nåja, magsjukan var väl inte en månad men sviterna efter den har varit långdragna) så kommer nästa grej. Dock bara en förkylning som helt plötsligt inte känns speciellt jobbigt. Jag och Elion är det som har blivit snoriga och allmänt hängiga. Men en långhelg väntar för imorgon tar jag skolledigt igen. Nästan, ska bara skicka in en uppgift (och läsa igenom den först). Lika bra att passa på medan tillfälle ges, det känns som en ganska lugn kurs över lag, vilket passar super nu de här sista veckorna som M är hemma och föräldraledig. Åhh vad den här tiden har gått för fort! Sen är det tufft schema för oss båda fram till sommaren.

Tips på vad man kan göra med ett väldigt trött hår? Kör inpackning varje hårtvätt (ungefär varannan, var tredje dag) men misstänker att det är så tråkigt efter min hemmatoning efter att ha varit blond. Behöver kanske lägga i en toning hos frisör för att få hjälp på traven.


Annons

Kommentarer


 1. Marlene 16 mars, 2017 on 20:15 Svara

  Ett tips är att köpa en skumtoning som tvättas ur efter ca 8 tvättar! Ger håret nytt lyster. Jag använder dessa; https://www.lyko.se/schwarzkopf-professional/schwarzkopf-igora-expert-mousse-95-4?gclid=CLD7y-Tc29ICFQyLsgodKEoObQ Har precis gått från ljus till mörk och tycker dessa funkar jättebra! Det var ett tips från min frisör. Första färgningen/toningen från ljus till mörk sitter ju sällan jättebra. Då är det toppen med en sån här quickfix! Och det är inte alls lika slitsamt på håret :)

  • Evelina 16 mars, 2017 on 21:05 Svara

   Åhh TACK snälla för tips! 😄🙏🏻❤

  • Sandra 18 mars, 2017 on 08:35 Svara

   Vilket bra tips. Räcker en flaska till en gång eller räcker den till fler ggr?

 2. Pernilla 16 mars, 2017 on 21:46 Svara

  Mitt hår har blivit sååå mycket bättre sen jag slutade tvätta håret ofta. Nu tvättar jag det 2 ggr i veckan och kör torrschampo/uppsatt när det är flottigt. Värmeskydd vid styling, hårolja. använder mig av en microfiberhandduk som jag virar in håret i efter tvätt, då behöver man inte gnugga bort vattnet utan det sugs upp supersnabbt och bra. Köpte även en bra lite dyrare hårfön från GHD och fönar inte med det varmaste, känns som att det gjorde jättemycket för kvaliten på håret :)

  • Pernilla 16 mars, 2017 on 21:47 Svara

   Och så köper jag macadamia oil schampoo balsam och inpackning, dyrare men såå värt i längden eftersom det är drygt :)

 3. Nicole 16 mars, 2017 on 21:52 Svara

  Testa Maria Nila’s Colour Refresh (finns till bra pris här: https://www.bangerhead.se/marianila-sv?gclid=CKCAw9Hz29ICFQrGsgodjmgL0w). Kram!

 4. AnsoAnna 17 mars, 2017 on 00:00 Svara

  Olaplex 👍

 5. Helen 18 mars, 2017 on 22:25 Svara

  Gör en inpackning med kokosolja.
  Värm upp i kastrull och låt svalna. (Ha inte för bråttom som jag hade så den brände håret!) och låt det sitta i hela natten. Tvätta håret på morgonen. Billigt och med fantastiskt resultat och dessutom helt naturligt. Jag blev helt chockad över resultatet med en så enkel lösning som inte innebar flera hundralappar i hårvård!!
  Läste om det på Martina Johanssons blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna