VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I HEART HEARTS

GODMORGON!

Alltså TÄNK att det om bara få veckor är grönt ute, varmt så att det räcker med tunn jacka och inga vantar what so ever? Vet inte om jag någonsin varit så pepp på vår som jag är nu.

Idag väntar seminarium och föreläsning så i eftermiddag när jag kommer hem kommer jag nog vara trött i huvudet. Är så glad för min lediga eftermiddag igår, den satt verkligen där den skulle. Tid med minisarna ute i solen.

110585152-origpic-91c253

HUR fina är inte dessa ringar från Amanda Egilson / Namnsmycken.com?

Just nu får man 20% på alla infinitysmycken och 15% på alla andra silversmycken om man anger koden GAN.. Erbjudandet gäller till på söndag 19/3.

(Det är ju snart Mors Dag älskling… 😉 )

28454395-origpic-03b589

När jag var 18 år funderade jag på att tatuera just ett hjärta på handleden. Gjorde en text istället som jag sen ångrade och nu håller på att ta bort. Önskar att jag gjort det där hjärtat istället, för det är en ljuvlig liten symbol tycker jag.

KRAM!


Kommentarer


  1. Känner underbart med vädret, och hur man ser hur det dag för dag blir mindre och mindre snö, och mer och mer asfalt och gräsytor :D. Älskar våren :).

    Smyckena är jättefina 🙂

  2. AnsoAnna 16 mars, 2017 on 12:14 Svara

    Jag har ett hjärta på vänster handled som jag älskar!♡
    Sitter just nu ute på baksidan o myser i solen. Älskar våren!

  3. Sara 16 mars, 2017 on 13:44 Svara

    På tal om <3 🙂 hur har det gått med era månadsaktiviteter den 6:e?nu har ni iofs haft sjuka barn :/ Var väldigt inspirerande och kul att läsa eftersom jag "snodde" några av dina idéer som jag gjorde med min sambo. Vinprovning hemma var mkt poppis 🙂

    • Evelina 16 mars, 2017 on 19:59 Svara

      Jo men det har gått bra! Förrutom att M glömde bort förra så jag var lite tjurig denna haha….. Han köpte jättefina örhängen till mig dagen efter (eller om det var två dagar efter). Jag köpte sushi med hem till lunch och var lite extra mysig på kvällen nu sist bara ;). Men nu har jag tjurat färdigt och ser fram emot att komma på nya grejer igen. Vad KUL att ni också uppskattade vinkvällen, det gör så mkt när man stänger av TV:n, lägger bort mobilerna och UMGÅS <3 Det är ju lite det som är tanken, att man ska SE varandra sådär som man gjorde förr i början. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna