VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MED MINA MINISAR

img_4313-1.jpg img_4312-1.jpgimg_4311-1.jpg img_4314-1.jpg

Fyrtal i min eftermiddag

När jag ”stämplade ut” idag åkte M ut till stugan för att greja och jag fick alltså en eftermiddag med mina minsta hjärtan. Jag känner hur mycket jag längtar efter sommaren och vara föräldraledig igen! Vi var ute i 1,5 timme lite drygt och bara samlade D-vitamin och skratt. Handlade lite smått och hemma till middag igen.

Blir fortfarande helt knockad av hur fina de är mot varandra. Innan mötte Idun när Aston kom krypande på golvet och då sa hon ”jag. älskar. dig” till honom med betoning på varje ord. Som för att riktigt få honom att förstå. Så himla fint!! Något annat som är himla fint är att jag känner hoppet om att vi kanske får känna oss pigga och friska på riktigt snart? Den där magsjukan (förmodligen rotaviruset) knockade våra små totalt och det är förstå nu de börjar kunna äta som vanligt igen.

Missa inte veckans podd, ni är redan många som lyssnat sen i morse och vi blir så glada!


Kommentarer


  1. Mikaela 15 mars, 2017 on 23:00 Svara

    Åh vad fint gjort av Idun!

    Dagens poddavsnitt var super bra, så härligt att du är så ärlig 🙂

    Podden är grym, ett litet, pyttelitet tips är att skippa det där försnacket som ni börjar varje podd med om hur mycket ni tycker om att podda och hur mycket ni tycker om varandra- vi vet det nu 😉 Men ja, det är klart ni ska göra så om det är så ni vill ha det! Podden är hursomhelst grym!

    • Evelina 16 mars, 2017 on 19:59 Svara

      TACK! Haha jaha sa vi det i detta avsnittet också? Vi är verkligen bara så glada över att prata med varandra, det brukade vi inte göra på telefon innan hihi. Ska försöka tänka på det! Kram och TACK igen <3

  2. Sara 17 mars, 2017 on 17:04 Svara

    Hej! Vill bara säga att er podd är så mysig! Lyssnar på den när jag är ute och barnvagnspromenerar med min yngsta! Så mkt lättare att ta en långpromenad när man vet att man har en bra podd att lyssna på. Apropå promenader…jag är 3- barnsmamma som er och försöker bli av med mina sista 3-4 kg efter förlossningen ( yngsta är 8 mån) för att jag vill känna mig som mig själv igen. Vore väldigt kul om ni kunde ta upp ämnet ”komma iform efter barnafödande” och hur ni ser på dagens kroppshets på mammor. Själv försöker jag att inte påverkas men det är inte lätt alltid! Sorry detta blev visst långt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna