VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SUSHIREFLEX

Min måndag startade ganska tidigt med Aston men jag klagar inte för han sov nonstop till 06.20. Sa till M igår att jag önskar mig det, just nätter utan att inte ens behöva lyfta över honom framåt småtimmarna. Synd bara för M som ”ansvarar” för Idun på nätterna och som fick sova inne hos henne från 01 hehe… Är det inte den ena så är det den andra, sömn är helt klart det enda jag kan sakna med barn i huset. Och det vet man kommer tillbaka någon gång (även om det är om ett par år), så jag är chill men samtidigt tacksam för att vi är två som delar.

Sen var det poddags med Josefine, på onsdag kommer det avsnittet. Vi pratar om Josefines hemlighet och min förlossning med Idun. Bland annat, som vanligt 🙂

 

img_3921.jpg

Därefter skyndade jag till en frisören för en toppning och köpte sen med sushi hem. Testade ett nytt ställe eftersom favoritstället är stängt måndagar. ÄLSKAR sushi och för mig hör det till stor del ihop med efter-tenta-känsla eftersom vi brukar köpa med det hem då. Fick nämligen tentaresultatet på väg in till stan så det var kanske därför jag blev sugen på det, tentatema liksom? Som en sushireflex.

Kram från mig


Kommentarer


  1. åt med sushi i dag, så gott

  2. Sabina 6 mars, 2017 on 17:44 Svara

    Men hur gick det på tentan då?! ☺

    • Evelina 6 mars, 2017 on 18:08 Svara

      Haha glömde visst skriva det! Det gick väldigt bra, högsta betyg trots magsjukan in the house ?

      • Sabina 7 mars, 2017 on 17:13 Svara

        Oh, härligt!! Stort grattis ?

        • Evelina 7 mars, 2017 on 17:58 Svara

          Tack snälla! ❤

  3. Åh så gott 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna