VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA KUDDAR & JUST NU

IMG_9643

Söndag kväll och tre sovande barn, tänd brasa och jag och min man ska se The Walking dead. Vi ser sjunde säsongen och jag har tyckt att den är väldigt bra, även om den är ganska rå emellanåt, men igår var det så jag nästan mådde illa. Ja det gjorde jag ju och tittade sen bort, så hade mått ännu sämre om jag fortsatt titta. När till och med M säger att det är för mycket, då är det mycket. Hoppas på snällare avsnitt idag ;).


IMG_9648

Nya kuddar i soffan, från Jysk allihop faktiskt.


IMG_9659

Aston har fått en egen fåtölj också, så han och Idun har varsin. Samma likadana som Idun börjat säga haha, så sött. Spanar efter ett minisoffbord att ha till, skulle vara hur gulligt som helst ju :).

Hoppas helgen har varit den bästa och att du har fyllt den med det du önskat. Min innehåller väldigt mycket vila och bara vara, det har jag behövt. Imorse gick jag till och med och la mig efter bara en kort stund uppe för jag blev trött igen haha. Lyxigt att unna varandra sovmorgon med morgonpigga barn i huset. Eller ja, det är Aston som vill upp mellan 06-07 och ofta väcks ju de andra då också. Men det känns heelt ok, när nätterna är bra!

KRAM


Kommentarer


  1. Så fint ni har det. Jag följde TWD förut men lessnade inför denna säsong 🙂

  2. Marlene 6 mars, 2017 on 03:44 Svara

    Jag slutade faktiskt se på det här nu bland de första avsnitten i säsong sju. Blev för mycket för mig när de alla stod där på knä och väntade på det som skedde :/

    • Evelina 6 mars, 2017 on 06:37 Svara

      Jamen exakt det!! Så himla vidrigt… Vi kollade avsnitt två och tre igår, det var väldigt lugnt om det är till någon tröst 😉

      • Marlene 6 mars, 2017 on 10:44 Svara

        Sen fortsatte jag att titta på Good Wife istället för att känns mig lite lugnare. Men då tog det ungefär tre avsnitt innan han som spelar Negan dyker upp som investigator i den serien haha. Får se om jag vågar mig på WD snart igen då. ?

  3. M 6 mars, 2017 on 10:29 Svara

    Var såg ni säsong 6? Har bara sett 5:an. Viaplay och netflix visar väl inte 5:an? Gillar serien och har väntat på fortsättningen ?

  4. Eleonora 6 mars, 2017 on 11:22 Svara

    Fint 🙂

  5. Hanna 6 mars, 2017 on 12:23 Svara

    Jag har haft en superbra helg trots att jag jobbat. 🙂 Fint du har det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna