VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÖBLER FÖR ALLA

Inlägget är i samarbete med AZ Design

stol-riva-vit

Detta inlägget är i första hand för mina läsare vilka är egenföretagare och är ute efter nya eventmöbler eller möbler för uteservering. AZ Design designar stoppmöbler helt och hållet efter kundens önskemål vad gäller mått, vinklar och former. Deras koncept är 100% skräddarsytt men de erbjuder även ett brett sortiment av kända varumärken. Stoppmöbler innefattar soffor, fåtöljer, sittpuffar, fotpallar, sänggavlar och sängramar.

Något jag tycker är väldigt bra att AZ Design dessutom är måna om att anlita leverantörer som tänker på miljön.

  stol-tatami-farg-vitstol-tatami-farg-viit

Hur många längtar till att sitta på en uteservering en varm sommarkväll? I do! Här har vi något som heter piren, mitt i centrala Jönköping och precis vid Vättern. Dit flyttar flera restauranger ut en del av sin servering sommartid och det känns på riktigt som att vara utomlands när man sitter där de varma sommardagarna. Mitt bästa minne är när jag och M precis hade förlovat oss när vi hade fått veta att Idun låg i magen, då åt vi middag på piren för att fira.

 design-4-sanggavel-hojd-170-cm

Du som privatperson kan som sagt också handla hos AZ Design. Den här sänggaveln tycker jag är så himla snygg! Pampigt tillsammans med ljuskrona i taket.


Kommentarer


  1. Åh så fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna