VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN MENY AV SEMLOR

Någon som ätit semla idag? Jag och mina förändrade smaklökar köpte med tre stycken hem, mest för M och Elions skull men också för att jag vill testa om jag faktiskt tycker det är gott!?

Nutellasemlor, kanelbullesemlor, vaniljbullesemla, veganska semlor, vanliga semlor… Vilken är din favorit? Och om du äter någon idag – vilken valde du?

Annars då? Jag har haft känslan av påsar under ögonen idag (tror det känns så iaf för jag har aldrig haft det men det kan också jämföras med gråtsvullna ögon och gråtit har jag inte gjort), funderar på om det beror på dålig nattsömn (Aston får två kindtänder) eller för att han låg mellan oss hela natten och sparkade mig i ansiktet flera gånger… Gissar på det sistnämnda med tanke på att jag vet hur det känns att trött men det kanske helt enkelt är åldern som börjar ta ut sin rätt i kombination med för lite sömn haha?

Kram!


Kommentarer


  1. Sanna 28 februari, 2017 on 17:53 Svara

    Då jag inte tycker om mandelmassa så blir det alltid en vaniljsemla, så gott med vaniljkräm i, mums ??

  2. Åh så gott 🙂

  3. Elina 28 februari, 2017 on 19:06 Svara

    Tyvärr blev det ingen semla idag, inbillade mig att jag hade tröttnat då jag åt en både igår och två i lördags ? Trött är jag som tusan, yngsta är nu snart tre veckor och jag ammar och byter blöjor hela nätterna känns det som. Går runt och kisar av trötthet ? Men älskar att vi har våra älsklingar nu ❤❤❤❤

  4. Sofie 28 februari, 2017 on 19:49 Svara

    Oj vad många olika sorter det fanns! Här blir den en vanlig blandad, mums.

  5. Sanna 1 mars, 2017 on 04:27 Svara

    Jag gjorde smunkar igår 🙂 först gjorde jag dounats som jag sedan delade på mitten och fyllde med mandelmassa och grädde precis som vanlig semla, så gott!

    Vill passa på att tacka för en bra podd! Lyssnat ikapp 2 senaste avsnitten på gymmet och blir så peppad av er båda! Du verkar så himla snäll, känns som en peppande kompis som man lyssnar på varje vecka. Kram Sanna

    • Evelina 1 mars, 2017 on 09:01 Svara

      Men åhhh TACK snälla snälla du – vad GLAD jag blir! <3

      Låter för övrigt smarrigt med smunkar 🙂

      Kram, ha bästa veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna