VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

# 7

Nu finns ett rykande färskt avsnitt ute av Catchinguppodden! Ni lyssnar i er podcastapp eller här.

17093856_10158356321655241_2030729992_n

Veckans avsnitt sponsras av KRY – videosamtal med läkare direkt i mobilen. Appen ger dig friheten att kunna stanna hemma med sjuka barn istället för att riskera att sprida eller utsättas för smitta. Du loggar in i appen och får sen genom videosamtal med läkare hjälp med recept, råd, remiss eller sjukintyg. Kanske har barnet ett litet utslag som man undrar över? Det är gratis för barn upp till 20 år och de har öppet till 24 på vardagar och 22 på helger. Supersmart! Ladda ned KRY idag.

Vi pratar om sushi, städning, städhjälp och lite kring hur män och kvinnor fungerar. Ett ämne jag tror att vi borde ta ett helt avsnitt åt haha… Josefine berättar lite om sin hemlis men den avslöjas helt i nästa avsnitt. Om vi tror på ödet pratar vi om också! Hoppas ni vill lyssna, det gör oss så glada att ni är så många som gör det.

Men hur är det med socker i sushi egentligen? Jag har inte hört det innan Josefine sa det så googlade lite snabbt och hittade det här bland annat. Har vi någotn sushiexpert som kan säga sanningen? Inte för att det sppelar så stor roll för jag kommer såklart äta sushi ändå, men alltid bra att äta vad det är man faktiskt äter.


Kommentarer


  1. Milla 1 mars, 2017 on 12:24 Svara

    Haha lyssnar redan.

  2. Tilda 1 mars, 2017 on 13:03 Svara

    Min kompis jobbar på sushirestaurang och har likt Josefins son också diabetes och hon har berättat att det har socker i riset, sen om det är några extrema mängder det vet jag inte.

  3. Fanny 1 mars, 2017 on 13:52 Svara

    Åh! Måste lyssna!!

  4. Jennie - mamma till W&A 2 mars, 2017 on 15:34 Svara

    Åh, då har jag nåt att lyssna på när jag ska träna ikväll ?

  5. Linda 2 mars, 2017 on 17:55 Svara

    Jag försöker alltid städa på torsdagar så att det är rent och man kan slappna av till fredagsmyset och helgen sen. Helt perfekt att lyssna på ert avsnitt samtidigt som jag dammsuger. När avsnittet är slut är hemmet rent och fint utan att jag tänkt på det ?. Jag tycker att det hade varit intressant att höra kring ert miljötänk; källsorterar ni? Dagens konsumtionshets? Mängden kött/transporter hit och dit mm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna