VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STACKARS LITEN

Usch jag känner för att gråta. Jag trodde verkligen att det var på väg att bli bättre med magsjukan in the house. Jag mår bättre! Det var bara den gången igår morse. Men inatt var Aston så ledsen så ledsen. Otröstlig. Somnade till slut. I morse efter vällingen började han spy, och har fortsatt spy. Det är så otäckt när ett så litet barn spyr – han förstår inte, han säger inte till om hur det känns innan eller emellan och åter igen han förstår inte vad som händer. Gråter inombords alltså. Men nu sover han en stund (så jag ska försöka plugga…) och jag ber till vem man nu än ska be till att det snart vänder. Hittills har han spytt var 15-20 minut.

För er som är i samma sits eller kanske kommer dit om ni har otur (peppar peppar) måste jag tipsa om två sidor som jag läste tack vare min partner in crime Joss. Allmänt om vinterkräksjuka/magsjuka hos små barn samt hur man gör sin egen vätskeersättning. Det är första gången något av mina barn har fått magsjuka så tidigt i ålder, men jag har med mig i bakhuvudet att det är superviktigt att få i vätska och hålla koll på att blöjan fylls med kiss, så de inte blir uttorkade.


DSC_9589

Älskade liten

Här var du 10 dagar, om två veckor fyller du 1 år…

(Foto: Fotograf Nadja Lindberg)


Kommentarer


  1. Diana 21 februari, 2017 on 11:18 Svara

    åh men lilla fina, usch vad hemskt att de där supersmå ska behöva åka på kräksjuka också. hemskt. 🙁

    krya på och se till att hålla vätskenivån bra. <3

  2. Felicia 21 februari, 2017 on 15:37 Svara

    Vi blev tipsade att man om man är osäker på om barnet verkligen kissar (eftersom dagens blöjor suger upp kisset så bra) kan lägga lite papper i blöjan eftersom det då är enklare att se om det blir blött 🙂 hoppas han kryar på sig!

  3. Åh så tråkigt 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna