VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ BÄTTRINGSVÄGEN?

Puh, det verkar ha lugnat ner sig (peppar peppar peppar peppar) med kräkningar för nu har Aston fått behålla både vätskeersättning, äppeljuice och lite mat… Håll tummarna! Aston fattar ju helt mer än vad vi tänker att han gör (känns inte alltid så eftersom han inte pratar) men nyss låtsades han hulka mot M. Skrämselspy liksom, skrattade efteråt haha!

Jag föröker att inte ha panik med tanke på att examination 1 av 2 är imorgon, det vore sådär lämpligt om jag också började spy. Och att tentaplugga inför fredagens tenta går sådär. Ska försöka att tänka att det blir bra, och att det fortfarande är ”flera” dagar kvar. Det blir nog bra.

 

Måste tipsa om dessa träningstights från H&M. Snabbprovade dom i söndags (som ni ser, mina jeans är slängda i farten haha) och ångrar att jag inte köpte så ska nog göra det ändå.

De var SÅ sköna över mage/midja. Men även om jag letar efter färg och mönster kanske jag ändå ska välja andra än dessa, för de var lite genomskinliga på rumpan på vissa ställen beroende på färg ;).

Längtar till gymmet!!


Kommentarer


  1. Hanna 21 februari, 2017 on 14:30 Svara

    Jag tycker att alla tights är mer eller mindre genomskinliga oavsett färg.

    • Evelina 21 februari, 2017 on 15:40 Svara

      Kanske är så!? Får ha mer färglösa trosor, alternativt mindre trosor haha…

  2. Hehe roligt med barn som skojar 🙂

  3. Josefine 21 februari, 2017 on 20:16 Svara

    Nu dör jag lite av skratt! Jag höll i de idag och det fanns SÅ många fina. Just dessa är ursköna har de i rosa/grå. Men de var alltför genomskinliga när jag drog lite i tyget. Så roligt att vi gör så mycket likadant 🙂 PUSS och HOPPAS det vänder hos er nu! Önskar INGEN magsjuka.

    • Evelina 22 februari, 2017 on 09:09 Svara

      Haha är det sant!!? ? Så kul! Ska ta ett par i annan färg då ☺️?
      Puss darling

  4. J 22 februari, 2017 on 11:02 Svara

    Slängda i farten? Haha, så lägger jag alltid kläderna när jag prova 🙂 hur brukardu göra,vika dem?

    • Evelina 22 februari, 2017 on 11:10 Svara

      Haha ja vika ihop dom snabbt i alla fall, eller hänga upp. Nu SKYNDADE jag verkligen av med kläderna eftersom jag ville hem till lilla sjukisen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna