VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOM PÅ BIO

Wiho, jag är äntligen klar med en viktig milstolpe i mitt tentapluggande, nämligen att ha gått igenom mina tentaanteckningar och bantat ner det så mycket jag bara kan. Hur många sidor det blev? 75 hehe. Aldrig varit med om så långa tentaanteckningar, men å andra sidan brukar det vara tenta efter 4-5 veckor och inte 10, och då brukar jag ha 30-40 sidor. Så det är procentuellt ungefär lika mycket ändå. Ska skriva ut det ikväll och sen sitta imorgon och stryka under det allra viktigaste.

Efter skolan var det dags att hämta massa roligt! Paket till mig på DHL, podutrustning som kommit hem till butik och så en födelsedagspresent till Ms brors flickvän som fyller 25 år idag.

3dd9bd305349ac8a043e8b48d5a61ef1

Denna blev det. Ester blev jätteglad! Vilket jag anade för hon sa nämligen när vi småpratade i soffan, när de var barnvakt här sist, att hon alltid har velat ha en popcornmaskin. Så då kollade jag genast upp det eftersom vi ännu inte köpt något.

Hon hade en kul idé också, att om de gifter sig i Sverige och har festen i en gammal lada ska den få vara med där (den är rätt så stor). Så detta blir ett tips till alla som letar present till en popcornälskare eller till dig som planerar en större fest och vill bjuda på popcorn i finare bägare.

Nu ska barn nattas, sen ska mamman träna med en vän!


Kommentarer


  1. Åh så roligt 😀

  2. Tilda 19 januari, 2017 on 22:38 Svara

    Och så är det ju popcornets dag idag ? väl matchad present ?

    • Evelina 20 januari, 2017 on 12:58 Svara

      Jamen se där! Så himla rätt på alla vis då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna