VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MJUKISBYXEDAG

Huuuur kan man vara tröttare än någonsin när man har sovit längre än någonsin tidigare typ?

Jag och Aston har ju haft några tokiga nätter så imorse när han ville upp sin vanliga tid halv sju gick M upp med honom (han sov inne hos Idun så då brukar jag ju låta honom ligga kvar tills de vaknar) och sen sov jag visst till… Nästan 10!? Skyller på förkylningen som känns av, den gör mig säkert ännu tröttare också. Tränade ju igår och var rädd att förkylningen skulle bryta ut, så jag försökte ta det lugnt och idag känner jag mig inte mer förkyld i alla fall. Behöver verkligen träna när jag sitter still så mycket framför böckerna och datorn. Kroppen mår mycket bättre idag!

M och minisarna gick till farmor för en stund sen, så jag kan plugga hemma. Bra att de ser till att umgås minst en gång i veckan eftersom det ändå är ganska snart hon ska vara med dom några timmar några gånger i veckan. Jag kör mysbyxor som oftast när det är hemmaplugg. Och som vanligt varierar jag plugget med hemmafix. Disken, tvätten och ja ni ser ju ganska tydligt att dammsugning också skulle behövas. Det blir rätt smutstigt på hallgolvet framför allt såklart, med vagn och fem personers skor.

Haha igår. M och Idun var på Kjell & Co och när de väntade satte hon sig ner på golvet, började känna med båda händerna på golvet, liksom sopade med dom och sa – inte så jättesmutsigt här. Liten perfektionist redan vid ett års ålder. Jag börjar förstå att mycket av mina drag nog funnits med sen födseln…. Inte för att jag är så noga med städning egentligen, men ordning och reda är viktigt för mig, och Idun är likadan.

 

Äntligen är de mina. Ska aldrig någonsin ha andra tofflor än Shepherd! Känner som sagt hur mycket jag har saknat mina förra nu när jag haft ett par emellan. Mina är köpta hos Miinto.

  

Överstrykningspennor och 75 sidor med samhällsvetenskapliga metoder på socialt arbete väntar!

KRAM


Kommentarer


  1. Åh bästa dagen att mysa runt så där hemma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna