VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT MÄRKE HOS JOLLYROOM

Sådär, en hemtenta så gott som färdig att skickas in och tre dagars ledigt framför! Alltså vad välbehövlig den här perioden kring jul och nyår har varit för mig. Och familjen. Jag har njutit extra mycket av att känna mig helt ledig också, det är annars svårt att hitta den känslan som student, men eftersom jag jobbade på så bra precis innan jul gick det fint.

Nu har vi massa ljus tända, brasan är tänd och vi har öppnat en flaska rödvin som vi fick av min syster och hennes pojkvän. Maria Montazamis nya vin, hur gott som helst!


527710

527712

Jag har fått ett stort shoppingsug såhär efter nyår och med all nystartskänsla, och jag hade gärna gjort en minimakeover i hela huset. Jollyroom har ett nytt märke med massa fint – Minitude.


536860536860

Jag ÖNSKAR att vi hade sånt här ljus i alla sovrum, det gör så mycket med ljus. Vi får se vad det blir för fönster när vi bygger om och byter fönster i hela huset men en dröm är just att få in mer ljus precis överallt (det och enhetligt ljusare golv). När man har radhus blir det ljusinsläpp från fram- och baksida på huset, om man inte har hörntomt, och då är rätt fönster viktigt.

Annat jag vill spendera pengar på är träningskläder, kläder, FRISÖRBESÖK och restaurangbesök. Ska bli skönt att M börjar jobba snart igen! (OBS skämt)(lite i alla fall haha)

Men på tal om frisörbesök… Jag har varit blond i nästan ett år nu! Det har aldrig hänt innan tror jag, är som bekant lite velig med min hårfärg. Men den här gången har jag känt mig blond, det är nog därför det fått stanna så länge. Jag har tyckt att det har känts konstigt att se bilder på mig som brunett. Men så för några dagar sen slog det mig. Jag känner mig inte som blondin längre. Jag känner mig som brunett med blonderat hår. Låter lite knas men ni förstår kanske? Alltså att det blonda känns inte som jag längre. Får se vad detta slutar, jag är rädd för att bli mörkare och sen ångra mig, det är ju svårare (och tuffare för håret) att få från mörkare till ljust än tvärtom. Men så tänker jag i så fall att bara bli lite mörkare, kanske rentav en blanding av blonda slingor men mest mörkblonda. Då är det ju inte ett lika stort jobb att bli ljusare igen om den lusten skulle infinna sig. Ytligt såhär på kvällskvisten men samtidigt vad skönt att tänka yta emellanåt känner jag. Att min hårfärg just nu känns som ett problem. Då är man allt lyckligt lottad.


Kommentarer


  1. Diana 5 januari, 2017 on 21:35 Svara

    Drömfångaren! den vill jag ha. Vet inte om jag gillade den nya looken faktiskt, svartvitt är för tråkigt för ett barn tycker jag. Barn ska ha färg 😀 Men det är vad jag tycker bara. 😀 😀

    • Evelina 5 januari, 2017 on 22:25 Svara

      Jag tycker samma, färg ska det finnas i barnrum men det är snyggt att få in svart/vitt/grått/beiget OCKSÅ känner jag ?
      Kram!

  2. Alexandra 6 januari, 2017 on 08:54 Svara

    Denna månaden börjar jag på heltid efter föräldraledighet och deltid. Ska faktiskt bli härligt att, trots Vab, få lite mer pengar som jag kan spara undan.

  3. Inne hos Ina 6 januari, 2017 on 10:24 Svara

    Jag tror att jag går igenom en liten identitetskris för inget i min garderob känns som jag längre. Skulle vilja riva ut allt och börja om. Men det känns inte så hållbart 😉

  4. Anna 6 januari, 2017 on 14:01 Svara

    Tycker absolut att du är brunett ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna