VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GODLÖRDAG!

Tur att vi har köksön när matbordet är under konstruktion. Det blev visst M som fick måla det ändå, trots att det är det tråkigaste han vet och jag kan tycka det är lite kul haha. Men, tvätten kallade, diskmaskinen skulle tömmas, sängarna bäddas, barnen kläs på osv osv så jag började med det. Att få ordning i hemmet går ändå snabbare när jag gör det så då gör jag gärna det. Men den kommer inte vara återställd förrän matbord är färdigt och alla verktyg och pendlat undanplockade, allt känns lilsom stökigt ändå.

Nu åker jag och Elion på bio. Sing ska vi se, är den bra? Kallt ute och jag tror att Idun önskar åka pulka med M under tiden. Vilken vacker (och kall!) vintervärld vi fick till sist ändå!


Kommentarer


  1. Nadine 6 januari, 2017 on 14:13 Svara

    Åh såg sing me min treåring och 6,5 åring, den var fantastiskt bra, jag å mannen skrattade gott flera gånger me? Jag uppskattade en film som för än gång skull inte innehöll en massa pang pang å skurkar eller våld?? 6,5 åringen ville ha filmen när den kommer ut, bra betyg me andra ord! Hoppas ni får en mysig liten date du å sonen?

  2. Åh så fint det ser ut :D. Gillar verkligen köksöar 🙂

  3. Elina 6 januari, 2017 on 16:23 Svara

    Mina två äldsta såg den igår med sin farmor. Fick toppenpoäng av allihop! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna