VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS

Lånar svärföräldrarnas hus idag också, Elion ville såååå gärna till fritids så då får jag såklart offra mig och göra färdigt hemtentan som inte riktigt blev klar igår ;). Känns nästan som att åka iväg till eget kontor, gillar känslan! Efter idag tar jag tre dagars skolledigt igen tror jag allt, på måndag är det start på riktigt med bara två veckor kvar till den största salstentan genom tiderna… Men det blir kort dag idag, Elion och M ska åka skridskor i eftermiddag så måste hämta Elion tills dess.



IMG_1462

Dagens jag. Trött efter nattpigg bebis inatt igen. Fattar inte varför han har börjat vakna till typ en timme mitt i natten sådär?? Inatt vaknade även Idun till så M sov på golvet hos henne. Men men, man kan ju säga att vi hittills varit väldigt bortskämda med sovande bebisar och förhoppningsvis är det bara en fas. NÅGON gång blir de ju stora, och jag tänker då INTE längta för mycket till den tiden eftersom jag vill att de ska vara små länge.

Igår tränade både jag och M kvällstid dessutom, jag kom hem strax innan 21 tror jag det var och då åt vi middag. Sen kollade ett avsnitt Fear the walking dead. Så närmre midnatt somnade vi.



IMG_1463

Dagens detaljer. Favvoklocka (Adlington 36) från Hexter & Baines och nytt favvohalsband (Elion, Idun och Aston coins) från Amanda Egilson / Namnsmycken.com som jag fick i julklapp



Kommentarer


  1. Agneta 5 januari, 2017 on 14:37 Svara

    Vad fin du är Evelina! Ha en bra kväll:)

  2. Elina 5 januari, 2017 on 16:20 Svara

    Sånt där är superbra! Jag brukar åka till mina föräldrars hus och sitta och jobba om mannen och barnen är hemma. ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna