VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INGA BILÄLSKARE

M med sin far, min kära svärfar. Med tanke på hur lika de är tror jag inte att M kommer bli tunnhårig ;).

Igår åkte vi som bekant till svärföräldrarnas stuga för att hälsa på. Vi tänkte att det dessutom blir ett bra test inför Branäs om en månad, att åka bil lite längre. Bara att det nu handlade om 1,5 timme enkel väg, då kommer det att bli ungefär 5 timmar innan vi är framme! Man kan väl säga att både jag och M fick lite kalla fötter heheh…. Två gnälliga minisar och en storebror som hade myror i brallan.

Men jag tänker filmer på padda till de små? Jag och Elion ska ordna med bilbingo som vi kan spela. Och under de timmarna tajmar vi in Astons två sovstunder, kanske en på Idun även om hon inte brukar sova dagtid. Elion har alltid varit smidig när det kommer till bilåkande, minisarna däremot har aldrig tyckt om att åka bil. Tyvärr. För oj vad smidigt det är när de gör det ;). Speciellt om man ska åka långt. Känns extra bra att vi bokade flyg från Jönköping när vi ska åka till Rhodos i juni hihi.

Nu sitter jag faktiskt i svärföräldrarnas hus, lånar det för att kunna skriva hemtentan i lugn och ro. Vilken underbart förslag av svärmor, att jag får komma hit! Var lite nervös för att larma av huset och sådär, men det gick fint ;). Mitt mål för dagen är att bli KLAR med hemtentan så nu kör vi!


Kommentarer


  1. Hanna Myrskär 4 januari, 2017 on 16:42 Svara

    Hur gör ni bilbingo? Vi ska köra Göteborg-Vemdalen om 5 veckor med en 5,5-åring och en 10 månaders och behöver alla tips haha 😛 vår resa är på 10 timmar utan pauser tror jag. Men jag och barnen kommer ta tåget till Karlstad. Dels att det är spännande men också inga trånga bälten. Lite picnic och så. Så möter min man upp oss där så kör vi resten 😀

    • Evelina 5 januari, 2017 on 18:11 Svara

      Tänkte rita 3×3 rutor (eller kanske fler?) och sen fylla rutorna med allt möjligt som man ska se längs vägen – rött hus, blått hus, hund, rådjur, moped, sjö osv osv. Svårighetsgraden går att variera enormt 😉
      Lycka till med er resa! Tåg är ju toppen med små barn!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna