VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S N O W

Alltså jag gillar ju egentligen inte ens snö speciellt mycket, men när det kommer till snö + barn + pulkaåkning, ja då får jag en plötslig kärlek för det och den kombinationen ;).  Jag och minisarna klädde på oss för att åka pulka och snowracer på vår baksida. Bra morgonmotion innan hemtentaskrivning!

 




Astons första riktiga snöstund!

 

Pappa M höll till i uterummet och sågade till matbordet som idag ska slipas och latexas (eller vad det kan heta) i springorna. Imorgon är det nog dags för mig att ta över med målning ;).


Kommentarer


  1. Kim - 3 barns mamma 4 januari, 2017 on 13:12 Svara

    Vilken underbar overall Aston har ?

  2. Alexandra 4 januari, 2017 on 20:39 Svara

    Kanske bara är jag som är löjlig gentemot min sambo, men du verkar så nöjd över att m håller på mycket med ex. Bygge. Han får hålla på och du tar hand om barnen. Här hemma tycker jag det känns jätte jobbigt när jag tar så mycket ansvar och sambon ofta gör det han tkr om…jag kanske är löjlig.

    • Evelina 4 januari, 2017 on 22:59 Svara

      Jag är jätteglad att han bygger ett bord åt mig när jag önskat mig det länge :). Helt ärligt så är vi med barnen lika mycket skulle jag tro, så ingen ojämlikhet alls nu när M är föräldraledig. Han tillbringar exempelvis såå mycket tid i köket. Jag tvättar, han sköter mycket på huset. Jag städar. Han rensar avlopp. Osv. Tycker vi har ett väldigt bra teamwork och i princip allt han gör på egen tid är bygge, som ju är åt oss. Bygger stuga, för familjen. Ett matbord åt familjen. Osv. Så jag känner inte att någon av oss tar mer ansvar än den andra, utan att vi kompletterar varandra oerhört bra och sätter alltid familjen och varandra först. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna