VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GÅRDAGENS BIO

Godmorgon!

Vi är uppe efter ännu en sömnfattig natt, i natt var det fyrverkerier de vaknade av vid tolvslaget, när vi precis hade lagt oss. Det bådar ju inte gott inför nyårsafton direkt hehe… Tänk om alla barn kunde sova lika hårt som Elion på natten, det är nästan omöjligt att väcka honom!

Vi var ganska nyss hemkomna från bion, det är ju tur att man FÅR energi av dejtkvällar med sin man :). Längtar redan till nästa gång.


  Vi var på plats tidigt men sen blev det fullt. Av någon anledning väljer vi alltid filmer i de små salongerna, men i februari ska jag och en vän på premiären av nya Fifty Shades, och då blir det en stor salong. ÄLSKA bio!


IMG_1029

Ljuset i biosalongen är allt annat än smickrande, ser ut som jag är orangehårig också och inte blond haha. På tal om hår så funderar jag på att bli lite mörkare igen. Nu menar jag inte brunhårig utan mer mörkblondish. Denna ständiga lust att förändra! Blir trött på den samtidigt som jag gillar att förändra ;).


Filmen vi såg, Passangers, var AMAZING! Den var i 3D vilket såklart höjer upplevelser, men filmen i sig var riktigt, riktigt bra. Skådespelarna också. En perfekt biofilm! En del romantik och heta scener också ;).

Nu ska jag och minisarna gå på promenad och hälsa på farmor. Fler promenader står på min önskelista över det nya året! Ni som inte gillar att läsa A men inte B får sluta läsa nu – igår fick vi veta en sak som förmodligen kommer hända i början av året. Det är SÅ roligt och jag berättar såklart när jag får, men än så länge är det hemligt.

KRAM!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna