VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGEN

Idag har jag och minisarna varit hos svärmor/farmor i flera timmar. Det var så mysigt! Prata om allt och inget, barnen utforskar, vi får spännande bakverk (hon älskar att baka och har alltid något gott hemma). ”Förr”, när det var jag som var föräldraledig hängde jag där någon gång i veckan i alla fall men nu är det ju längesen. M har varit föräldraledig i 4 månader och har 3 kvar. Kände en saknad efter föräldraledigheten just idag faktiskt, så det blir nog bra med en föräldraledig sommar efter vårterminen. Då ska jag suga ur det sista av ”bebistiden” innan det är dags för förskola i augusti, och njuuuuta mer än någonsin förr eftersom det mest troligt är den sista föräldraledigheten i vår familj.


Vi har konstigt väder, så det var inte hela världen att Idun vägrade mössa ett tag utanför åkpåsen när hon hade värmt upp sig där. Såg att det ska vara 6 plusgrader vid tolvslaget här imorgon haha.

Vi har köpt nästan all mat till imorgon och jag börjar känna att vi kanske får det stressigt just imorgon eftersom ingenting är fixat? Jag vill gärna ha lite nyårsfeeling med guldballonger och sådär också… MEN, jag är glad att jag inte tillåter mig bli stressad över såna saker, är helt övertygad om att vi kommer ha en trevlig kväll oavsett om vi skulle glömma eller missa något. Det blir alltså vi fem, en familj på tre och en till familj på fem och framåt kvällen kommer även Ms minstebror med flickvän. Fullt hus alltså, tror det blir riktigt kul! Trerätters med barnvänliga alternativ. Tänkte gå iväg till gymmet på förmiddagen också, men kanske är väl optimistisk där hehe.. Vi får se hur natten blir helt enkelt, de har ju inte varit de bästa på sistone så då får man ta dagarna som det kommer. Ska bli skönt att vara på hemmaplan imorgon i alla fall, så minisarna kan somna i sina egna sängar. Vad ska ni hitta på imorgon?

Alltså nyår. Jag ÄLSKAR nyår. 1 januari, nystartskänsla. Önskar så att vi någon gång blir bjudna på nyårsbröllop! M var beräknad på nyårsafton för 37 år sen men föddes en vecka senare. En annan kul grej och onödig fakta är att hans mamma alltid har velat ha en Evelina, om hon hade fått en dotter. Hon fick tre söner men nu har hon ju mig :).

Kram från mig till dig ♡


Kommentarer


  1. Elina 30 december, 2016 on 21:02 Svara

    Jag gillar också nyår, blir nån slags reflektion kring året som gått och tankar om vad som kommer med nya året. Imorgon ska vi träffa lite familj vid lunch, sen är vi bara hemma själva. Men eventuellt kommer något av mina syskon och joinar oss i vår lugna kväll. Vi börjar bli så många med alla barn att det känns som något vi kanske ska ha som tradition. En kravlös, men lite sådär extra lyxig familjekväll ☺️ Jag ser väldigt mycket framemot maten som min man ska laga ? Han är utbildad kock och har precis bytt yrkesbana, men talangen att laga underbar mat sitter ju kvar ?
    Hoppas att du hinner träna imorn, allt behöver ju inte vara perfekt för att vara trevligt, som du skrev ?

  2. Sandra 31 december, 2016 on 10:00 Svara

    Hoppas ni får en mysig kväll.

    Haha ja det var lustigt, men som du skriver har hon dig nu ?

    Jag känner helt tvärt om, har aldrig gillat nyår och nyårsdagen är så dyster. I år är nyår dystrare än vanligt, ett nytt år kommer där mamma inte finns med.
    Kramar

  3. Inne hos Ina 31 december, 2016 on 10:34 Svara

    Haha, så olika det kan vara. Jag har aldrig gillat nyår. Får typ panik när jag inser att ytterligare ett år har passerat. De senaste åren har jag lyckats undvika att känna mig deppig så nu känns det helt okej med nyår.

    Hoppas i alla fall att ni får en trevlig och stressfri kväll. Gott nytt år!

  4. Catarina 31 december, 2016 on 15:12 Svara

    Va härligt det låter , att gilla nyår ? Själv gör jag det inte , har nog aldrig gjort det. Vet inte varför men jag får en känsla av att man måste ” hitta på nåt ” , standardfrågan – vad ska ni göra på nyår ? Att allt måste bli så bra och perfekt men så är ju inte alltid livet . Får en panikkänsla vid 12 slaget , speciellt om man är i ett stort sällskap , tycker bara det är jobbigt och pinsamt på nåt sätt . Jag kan inte förklara känslan riktigt ! Den bästa nyårsafton var när jag födde barn ?
    Hoppas eran kväll blir lyckad ❤️
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna