VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KNASIGA NÄTTER

Vi har riktigt knasiga nätter här för tillfället med TVÅ minisar som vaknar på nätterna. Aston är glad och bara viftar och har sig, Idun tjatar och tjatar. Tack och lov är de nöjda att ligga brevid så vi har inte behövt gå upp iaf! Men man blir ju rätt seg minst sagt. M tycker att vi har en för liten säng för att ligga alla fyra (det känner inte jag men kan ju förstå honom för 1,60 är inte jättebrett direkt) så han bäddar hellre på Iduns golv och lägger sig där haha. Hoppas detta bara är en fas som går över snart! Vet att många har det så här typ alltid med småbarn, men vi har varit väldigt bortskämda med nattsovande barn så det känns riktigt ovant bara, vill inte låta klagande på något vis. Det är ju såhär det ÄR.

När klockan hade passerat 9 var vi som två zombies (vi är båda extra trötta efter träningen igårkväll också) så jag frågade om vi inte kunde gå och lägga oss och i sängen allihop, Aston skulle ändå sova sin första nap. Så det gjorde vi, bara att det första M säger är att jag kan inte sova. Och Idun tjatade och tjatade så de två gick ut från sovrummet ganska snabbt igen medan jag och lilleman somnade gott. Det var alldeles ljuvligt. Inte ofta jag har ro att göra så ”mitt på dan” men jag tänkte att vi är ju faktiskt lediga och då är det ju precis så det ska vara!

När jag vi vaknade hade M fixat lunch och så ringde hans telefon. När de lagt på sa M att vi snart får besök så jag fick bråttom att byta om, där stod ju jag alldeles nyvaken i morgonrock ;).

Ska pilla lite på min hemtenta, den har ÄNTLIGEN fått en röd tråd och allt innehåll, ska bara sy hop trådarna ytterligare och göra löpande referenser i texten (inte så bara iofs).

Om några timmar får vi besök av farmor och farfar som ska vara barnvakt åt oss ikväll. Bio väntar!


Kommentarer


  1. Helena 29 december, 2016 on 15:54 Svara

    Jobbiga nätter är verkligen tufft. Energin rinner liksom ur en. Synd att man inte kan lagra sömn… gäsp…..

    Va roligt med bio, ville film ska ni se? Vi har också barnvakt idag och restaurang och bio står på kvällens schema med några kompisar?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna