VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEST NINE

Om ni har instagram (jag heter happilyeve) kan ni testa #bestnine för att se era mest gillade bilder från året! Inte helt oväntat är det för min del bilder på nytillskottet i familjen och Iduns 1-årsdag (när Aston var 3 dagar) så alla bilder förutom familjebilden från jul är från tiden när han föddes. Den mest gillade är den allra första bilden ni fick se, några timmar efter förlossningen, andra bilden är första syskonmötet alla tre… ÅH

 Vi har ju hunnit med ganska mycket på kort tid:

2013 – vi träffades i september

2014 – började året med att flytta ihop, även om vi i princip redan bodde tillsammans. Jag blev gravid med Idun i maj/juni. Vi förlovade oss. Jag började studera.

2015 – Idun föddes i mars. Vi köpte radhus samma dag. Jag blev gravid i juni. Samma dag vi flyttade in i radhuset haha. Vi gifte oss i New York.

2016 – Aston föddes i mars. Jag tog upp studierna igen.

2017 blir året då vi bara ska vara, växa in i våra roller som fem i familjen och bli tajtare som familj. Men inget storslaget, som våra tidigare år ;). Jag vill jag satsa på att vårda det vi har! Det är såklart barnen som är i fokus i första hand, men vi ska också prioritera partid (säger jag utan att M vet det men tror inte han säger emot). Och träningstid. M ska börja jobba igen (i april), jag ska fortsätta klara plugget (känns skönt att jag snart kan säga att jag har avklarat ett år) och minisarna börjar förskola i augusti. Vi har två resor inplanerade – en weekend till Branäs för att Elion ska få snö och en till Rhodos i juni. Annat jag vill är att träffa mina syskon mer. Tiden bara går och jag känner att det är lätt att glömma det som verkligen betyder. Så 2017 vill jag försöka hitta bästa balansen av det viktigaste i livet!


Kommentarer


  1. Elina 28 december, 2016 on 18:26 Svara

    Ja det var mycket på kort tid! ?Undrar vad 2017 kommer att innebära för mig och min familj, mer än en ny familjemedlem ❤️ Och föräldraledighet. Jag hoppas att vi klarar oss utan tråkigheter och att det blir ett bra år ?☺️

  2. Karin B 28 december, 2016 on 22:06 Svara

    Undra vad året 2017 kommer att bjuda på.

  3. Trendings.se 28 december, 2016 on 22:11 Svara

    Gott nytt år!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna