VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÖRKARE KUDDAR

Det blev inte speciellt lång tid framför hemtentan idag – Idun ville nämligen hämta med mamma till lekparken! Så så fick det bli. Härligt när allt går att anpassa och tajma efter barnens behov.

Sen följde vi med M för att köpa något till badrumsbygget i stugan och lämna det där. Var kul att se taket med spottarna färdigt! Det är tur att vi ”övar” på det badrummet tills det är dags att göra om båda badrummen här, för nu såhär en bit in i projektet har vi redan kommit på saker som kanske hade blivit snyggare. Men men, snyggt blir det oavsett :).

Klickade hem några kuddar i gråa toner, från H&M, igår. Den nya mörkgrå mattan i vardagsrummet behöver back up från några mörkare kuddar i soffan, bland allt vitt.

Planer för morgondagen bestämdes för en liten stund sen – jag och minisarna åker till mina småsyskon i staden där jag växte upp! Ska bli mys att träffa dom, som alltid.


Kommentarer


  1. Åh så fina kuddar 🙂

  2. Allaklockor.se 27 december, 2016 on 21:31 Svara

    Snygga!! 😀

  3. Elin 28 december, 2016 on 11:23 Svara

    Vill du dela med dig av vad i badrummet ni kanske skulle gjort annorlunda till nästa, men som ändå blir bra? 😉 Just badrumsrenovering tycker jag verkar skitsvårt. Alltså syftar inte på själva arbetet nu även om det såklart är det som är svårast (eller dyrast om man anlitar hantverkare som de flesta får göra) ?, utan materialval osv.. Och om man bygger nytt sådär och det inte finns rör och avlopp redan utan man ska tänka ut vart det ska vara..
    Visa gärna en ‘efterbild’ på de nya kuddnorna i soffan sen ?

    • Evelina 28 december, 2016 on 12:42 Svara

      Ja det är skitsvårt! Ett badrum kan man ju inte bara göra om sen, med tanke på avlopp och sådär. En grej vi skulle göra annorlunda är att vrida på toalettstolen så den stod med ryggen mot hallen om man säger så, för att kunna bygga in tanken (heter det så på en vägghängd toalett haha?) istället för som nu när den är mot ytterväggen göra en låda till toaletten. Men men, snyggt blir det ju såklart ändå, men det hade blivit coolare att bryta av med toaletten i en annan vinkel än handfat och badkaret kände vi också 🙂
      Ska göra det! Kram

  4. Emma 29 december, 2016 on 18:00 Svara

    Hej.
    Kommer med lite kritik. Hoppas det tas på rätt sätt 🙂
    Du är ju för många en förebild och många ser upp till dig och inspereras av vad och var du köper saker.
    Du skriver och länkar ofta till hm- Som är ett av dom värsta kedjorna i världen när det gäller arbetsvillkor för människor.
    Till exempel fick fruktansvärt många människor sparken från sina arbeten efter en strejk i Indien mot dom usla löner som ges.
    Jag tycker det är viktigt att människor som ses och hörs lite extra som du, hjälper till och bidrar till rätt reklam.

    Hoppas du inte tar det fel.

    Så min kritik och förslag är alltså att din blogg inte bör göra reklam och bidra till fortsatt stöd för tex hm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna