VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN MÅNDAGSTISDAG

”Vardag” igen, även om jag inte har någonting i skolan förrän 9 januari. Tänkte försöka göra klart min hemtenta den här veckan så att jag VET att jag har ledigt hela nästa vecka. Gillar att göra så, få undan saker så fort som möjligt för att kunna slappna av helt sen den resterande tiden.

Idun har haft en sämre natt och det slutade med att hon fick sova mellan oss. Så en stund framåt morgonkvisten låg vi fyra i sängen. Det brukar kännas väldigt trångt med bara ett barn i vår 1,60 säng men just inatt märktes det faktiskt inte att vi var fyra ens. Antar att de snålade på sparkar och armviftningar hehe. Jag och Idun låg kvar längst och när vi väl hade vaknat låg vi kvar och bara myste en stund till innan vi gick ut till killarna. Pratade om allt och inget, hon återberättar väldigt mycket, från det som har hänt dagen innan exempelvis. Nu är M ute med båda barnen för att jag skulle skriva hemtenta, så det är kanske bäst att jag tar tag i den då ;)…


IMG_7788

En till bild från julaftonskvällen. Idun sket som sagt i alla andra paket när hon hade fått sin dockvagn, men denna ”dator” i trä fick henne faktiskt att släppa vagnen ett tag.

KRAM!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna