VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACK JULEN FÖR DET HÄR ÅRET!

Har ni en bra jul? Jag hoppas verkligen det. Tänk att idag är sista juldagen för den här gången? Vi har haft otroligt mysiga dagar med familj på olika håll tre dagar i rad och idag har vi faktiskt bara varit hemma med undantag för en promenad till affären för att handla ingredienser för hamburgermiddag.

Elion åkte till sin pappa nu på eftermiddagen efter att de hade spelat xbox några timmar. Man kan säga att Elion var ivrig att visa honom det ;). Får se när han kommer hit igen, det är ju pappavecka men jag är i stort sett ledig så möjligheten för honom att vara ledig från fritids finns. I vilket fall lånar vi honom vid nyår då två barnfamiljer och även goda vänner kommer hit och firar med oss :).

 

Mina älskade små på julafton. Haha Aston som blev SÅ ARG för att han ville ner och krypa. Fick muta honom med pepparkaka.

Minisarna sover, M monterar upp skrivbordsstolen som jag fick i julklapp (tack världens bästa älskling!) och jag tänkte göra något så tungt som att boka biobiljetter (frågade precis var han vill sitta – ”nära dig” var svaret hihi). Vi har ordnat barnvakt en dag nu i veckan och tänkte alltså gå på bio. Det tar emot lite att gå hemifrån kvällstid eftersom Aston vaknar till vissa kvällar, men det har ju gått bra de gånger vi har haft barnvakt hittills. Han är ganska ojämn i sin nattsömn minst sagt, överlag sover han jättebra men som natten till julafton när han av någon anledning var vaken och ledsen till och från hela natten i princip, för att sen sova non stop till halv åtta nästa dag ungefär. Men det är nog bra, vi har liksom hopp om att alla nätter KAN vara hur bra som helst haha.

Åh, har ju glömt berätta om det som hände igår. Stackars Idun sprang glatt genom korridoren bort mot kontoret där jag satt, snubblade på den lilla mattan där och flög rätt in i dörrkarmen med huvudet före. Alltså den bulan. Jag har A L D R I G sett en sån monsterbula från sekund ett. Den stack ut ungefär 1 cm från pannbenet och var stor som en femkrona, och med ett hårt, blått streck mitt i. Till och med Elion tyckte det såg otäckt ut. Ringde 1177 och satt i telefonkö i 1,5 timme och kylde med is ungefär 1 timme av den tiden. Hon är så himla cool, ledsen blev hon ju men det gick över ganska snabbt och när jag väl kom fram till sjuksköterskan lekte hon precis som vanligt igen. Vi fick några råd om vad vi skulle hålla koll på (med tanke på hjärnskakning och blödningar och sådär) men det har som tur var gått hur bra som helst. Det var tur i oturen att det inte sprack igenom huden, då hade det mest troligt fått bli akuten… Tur i oturen…

Kram från mig!


Kommentarer


  1. Alexandra 26 december, 2016 on 20:11 Svara

    1.5 timme i kö…hjälp! Trodde inte de hade sådana köer. Kanske var p.g.a.julledigheten. tur det gick bra! Fy så otäckt=(

    • Evelina 26 december, 2016 on 20:23 Svara

      Ja det kändes som ett skämt, var nog mer än så till och med… Men som du säger, säkert mindre bemanning över jul, men jag tänkte att det inte finns något mellanting mellan detta och 112!? Vi gick på magkänslan och lyssnade på Idun så vi höll oss lugna, men annat hade det såklart varit om hon hade visat att hon påverkats genom att bli slö eller tuppa av… Kramar

  2. Emma 26 december, 2016 on 21:54 Svara

    Testa appen KRY nästa gång, supersmidigt och du kan välja både att boka en tid eller få en akuttid – helt gratis för barn ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna