VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULAFTONSKVÄLL 2016

IMG_7739

Barnens kläder igår: Elion hade skjorta/fluga från H&M, jeans från Kidsbrandstore. Idun hade klänning och strumpbyxor från H&M (hon hade en guldglittrig bolero också som hon inte behövde för att det var så varmt). Aston hade flugbody från Lindex och byxor från Kappahl.


IMG_7741

Farmor och farfar <3

IMG_7749

Jag tror att Elion blev så glad att han blev chokad över sitt xbox haha. Efter en stund blev han helt till sig och sa att han älskade Idun och Aston och att dom var bäst (de gav honom spel till xboxet), och ville bar åka hem. Innan paketöppningen ville han vara kvar till 22, minst.


IMG_7767

Och lilla Idun sket i sin resterande julklappshög när hon hade öppnat paketet med en dockvagn i haha. Hon lekte med den i flera timmar. Gick till den direkt på morgonen. Körde in den på toaletten för att visa mig den när jag satt och kissade. Ja ni förstår – LYCKLIG tjej!


IMG_7768 IMG_7775 IMG_7780

Var är Aston? 😉


När vi kom hem på kvällen och barnen sov (M kopplade in Elions xbox så han kunde spela lite först) organiserade vi med våra fina klappar en snabbis innan vi landade i soffan med lite smågodis framför en Johan Falk-film (kodnamn: Lisa).

Några klappar jag fick: fluffigaste morgonrocken och en välbehövlig skrivbordsstol.

TACK julafton 2016, det bästa var tre LYCKLIGA små barn


Kommentarer


  1. Hanna 27 december, 2016 on 08:59 Svara

    Vilken härlig julafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna