VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SEG I KOLAN

Igår kväll var det mamman i huset som kände att förkylningen tog över. Usch. Hade tänkt åka in till biblioteket och sitta där idag men jag orkar inte det. Sitter hemma istället och försöker komma framåt. Kanske hade varit bättre att bara vara ledig, men jag vet vad jag måste göra för att få julefrid i sinnet.

Ser ni vad hon gör (med lökskäraren hahah)? ”Skriver dator” som hon sa. Alltså gulle, hon kommer bli så glad över sin laptop i trä så att hon kan skriva på datorn mer på riktigt, precis som mamma gör.

SOM hon pratar. Jag försökte sova ut ordentligt idag för att vakna så pigg och frisk som möjligt. Då hade hon berättat för M att han är hemma med Idun och Aston och mamma går i skolan och läser böcker och åker buss dit. Alltså berättat det som en liten historia. Så himla häftigt och roligt! En liten minikompis att ha ömsesidiga samtal med :).

Vi har köpt en ny matta som ni kanske ser? Ska byta ut filtar och kuddar också framöver, nu blev det lite konstig balans så jag tror att det behövs mer jämnvikt med någon mörkare kudde och en mörgrå filt, bland det ljusa. Byta ut det beiga mot mer vitt kanske. Ja nånting är det som ska ändras men just idag orkar jag inte ta några ”större” beslut haha. HOPPAS detta försvinner till julafton och ännu mer – hoppas Idun klarar sig! Hon (och M) är de som är kvar nu.


Kommentarer


  1. Ulrika F 22 december, 2016 on 12:15 Svara

    Hihi, visst är det jobbigt med så ”stora” beslut! Jag hade lite tungt i går, visste inte om jag skulle flytta en stor ljuslykta eller inte… Hehe, skönt med världsliga problem ibland också! Kram och en riktigt varm och god jul till dig och familjen!

    • Evelina 22 december, 2016 on 12:25 Svara

      Hahah jamen EXAKT så!!! Kan behövas såna pytteproblem ibland tror jag med 🙂 Kram och DETSAMMA <3

  2. Anne 22 december, 2016 on 19:58 Svara

    Fy för alla baciller som sprids nu! Min sambo blev så dålig av sin förkylning i slutet av november att han hamnade på akuten. Läkarna trodde först att han hade fått en hjärtinfarkt..! Sen blev jag sjuk, höggravid.. Och hamnade även jag på akuten. Var sjuk i 3 veckor (bl.a dubbelsidig öroninflammation) och sedan födde jag (fortfarande inte helt frisk). Och nu är det äldsta dotterns tur.. Hon har nu fått ÖGONinflammation och hosta. Nästa steg blir väl att våran 7 dagar gamla bebis blir sjuk också. Vilken månad! Och vilken jul..

    • Evelina 22 december, 2016 on 20:16 Svara

      Nej!! Jag håller tummarna att lilla bebisen slipper!!! Hoppas hoppas… God jul och massa kärlek <3

  3. Vad kul det skulle vara att se/höra en liten film när Idun pratar. Är hon tidig i talet?
    Min lilla säger bara ohörbara ord… haha, kanske att jag och sambon fattar vad hon säger 😉

    • Evelina 22 december, 2016 on 23:15 Svara

      Ja hon har varit jättetidig med att prata. Nu tjatar hon hela tiden och alla förstår henne (inte allt men nästan). När hon var som Aston sa hon flera ord redan, han säger… Inget haha. Men han är mer ivrig i den fysiska utvecklingen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna