VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FJÄRDE – ADVENT – TÄVLING

I samarbete med Shieldmaid tävlar jag ut 3 par örhängen i modellen My story, en nyhet som är min favorit. Jag älskar stora örhängen och när de dessutom betyder något blir det automatiskt ännu snyggare. My story är en kollektion som står för att gå sin egen väg, och att det är du som bestämmer vilken väg du vill gå.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar en dröm du har. En stor eller en liten, en du vill uppfylla i närtid eller längre fram. Jag tror att om man säger (skriver) sin dröm högt är det större chans att den faktiskt blir av!

LYCKA TILL


Kommentarer


  1. Nicole 18 december, 2016 on 17:21 Svara

    Min dröm är att nästa år hitta vårt drömhus tillsammans med min man och äntligen flytta från vår lilla hyres-tvåa <3

  2. Lotta 18 december, 2016 on 18:08 Svara

    Jag har alltid drömt om att jobba som tågkonduktör. Nu är jag 46 år och tänker jag hinner fortfarande ?

  3. Janni 18 december, 2016 on 18:59 Svara

    Passande tävling då jag ibland eller ganska så ofta drömmer om att jag jobbar med att skapa och sälja min egen smyckeskollektion.
    Älskar allt som har med smycke att göra men jobbar inte i närheten av det då jag jobbar på vårt sjukhus här i staden som jag bor i.
    Jag hoppas att en dag så står jag där utan att jag faktiskt tänker på det och min dröm har slagit in.

  4. Julia 18 december, 2016 on 19:01 Svara

    Min enda dröm är att få ett barn. Tyvärr verkar det lättare sagt än gjort och efter två års försök och en relation som går mer och mer sönder av sorg har jag nu fått en till dröm. Jag vill plugga till barnmorska och i framtiden hjälpa andra par som har det svårt med att få barn! Jag tror på att man lättare kan hjälpa andra när man varit där själv. På vägen i denna dröm hoppas jag att vår otur vänder och att vi får tillbaka vår livsglädje och i framtiden förhoppningvis får träffa vår efterlängtade lilla skatt!

  5. Liza 18 december, 2016 on 19:03 Svara

    Åh! Jag drömmer så om att få bygga ett hus ihop med min man. Tänk att få välja allt själv och sedan se på när det tar form framför ögonen på en!? Det ska vara lagom stort och ha en liten trädgård där vår lilla son kan leka och hoppa studsmatta 🙂 än är det inte möjligt, men förhoppningsvis om några år! Kram

  6. Elina 18 december, 2016 on 19:20 Svara

    Jag gillar inte riktigt att ha en bestämd dröm (vill nog inte låsa mig vid nåt egentligen och inte heller längta till nåt som inte är nu… ). Men jag (och vi) strävar alltid efter många saker. Just nu är det att doktorera i tid, alltså med nästa mammaledighet inräknad, betyder det att jag bör vara disputerad om ca 3,5 år. Men om jag väljer att även vara lärare så får jag som mest ett år till att doktorera på. Så målet är att vara ungefär 33-34 år då. Men det känns typ läskigt långt fram i tiden ? Ser också framemot att min man blir klar med sin utbildning om 1,5 år och vi får lite mer kosing att kunna lägga på huset och resor och sånt. Det är ju också en dröm kan man säga, att få vårt drömhus och vår tomt klar, såsom vi vill ha det. ☺️ Allt som allt, jag ser väldigt ljust på framtiden, men är samtidigt väldigt medveten om att bästa tiden kanske är nu? Vem vet vad som kan komma i framtiden, drömma är bra men life is what happens when you are busy making other plans… ??

  7. Hanna Svensson 18 december, 2016 on 19:32 Svara

    Jag drömmer (i smyg) om att få äran att bära ett till barn, vi är redan välsignade med tre helt fantastiska barn, men drömmen om fyra finns där ändå( i smyg)❤

  8. Hanna Häggman 18 december, 2016 on 19:50 Svara

    Min (och mina barns dröm) är att då åka till Afrika när de blir äldre. Vi pratar ofta om att få åka dit och resa runt och se alla djur och volontärarbeta för djurens skull. vi är så duktiga på att skänka pengar till och arbeta för alla människor i världen (och tro mig, vi tycker det är viktigt) men vi vill så gärna jobba för djuren. Vi människor utrotar så många djurarter så vi vill ge tillbaka lite till dem som får stå tillbaka pga oss människor. Det må vara en stor dröm men jag hoppas innerligt att jag kommer få genomföra den tillsammans med mina barn.

  9. EMMA 18 december, 2016 on 20:01 Svara

    Jag drömmer om att få ge vår Meya ett syskon. Det är den största drömmer även att kroppsligt få uppleva en graviditet och en förlossning till. Det var fasen en häftig upplevelse ?.

    Drömmer även att någon gång äga ett hus eller sommarstuga på landet. Materiell lycka som jag tror skulle ge lugn i själen.

  10. Mikaela 18 december, 2016 on 20:06 Svara

    Jag har en dröm om att få arbeta på förlossningen.Inte som barnmorska men som undersköterska.Om så bara över sommaren.Jag har arbetat med äldre i 16 år,ända sedan jag tog studenten.Jag älskar mitt arbete men nu när jag är klar med min undersköterskeutbildning är
    jag redo för att lämna livets slut för livets början.

  11. Mari B 18 december, 2016 on 20:26 Svara

    Är ändå skaffa drömhuset med sambon och barnen.

  12. Elin 18 december, 2016 on 20:49 Svara

    Jag drömmer om ett helt vanligt ”Svensson-liv” med min man och våra grabbar. Som liten växte jag upp i en mycket dysfunktionell familj med bland annat missbruk och man visste aldrig hur det var från en timme till en annan. Därför drömmer jag extra mycket om att ha huset fullt med barnens vänner när de växer upp. Jag vill att de alltid ska känna att de kan ta hem kompisar och att de VILL vara hemma – för det var precis tvärtom när jag var liten.
    Så min dröm handlar om att ha trygga barn med en välfungerande vardag <3

  13. Christina Lönnbäck 18 december, 2016 on 20:50 Svara

    Min dröm eller drömmar sedan jag var liten är att få barn och att arbeta som polis. Har nu två små underbara pojkar och de är de bästa som finns! Drömmen om polis lever kvar och förhoppningsvis blir den sann någon dag…

  14. Men enda dröm just nu är faktiskt att bli frisk från mitt utmattningssyndrom. Jag längtar tills jag på pappret är ”återställd” och som en ny människa. En bättre jag, än gladare jag och framförallt en person som inte kämpar på för att försöka känna sig duktig inombords. Av alla drömmer är friskheten den dröm som jag absolut vill uppfylla.

  15. Sanna 18 december, 2016 on 21:34 Svara

    Åh, vilken härlig tävling! Jag drömmer fortfarande om att en gång i livet våga ta steget vidare och starta eget företag. Under 2016 har modet växt ytterligare, och jag känner mig egentligen redo att kasta mig ut men samtidigt vill och behöver jag säkerheten för min dotterns skull.

    Men jag drömmer ändå om att jag en dag ska våga och bara kasta mig ut, för jag tror att det kanske är det som krävs.

    Kram Sanna

  16. Malin 18 december, 2016 on 21:39 Svara

    Jag drömmer om att våga ta steget och börja plugga igen! Jag har redan pluggat, men drömmen om ett annat jobb har smugit sig på… Det är bara det där med att det är lite läskigt att ta steget till studentlivet igen, från tryggheten med fast anställning…men man lever bara en gång, och om man inte provar vet man ju inte vad man går miste om!:)

  17. Johanna 18 december, 2016 on 21:57 Svara

    Min dröm är att när jag har blivit frisk från min depression så vill jag utbilda mig för att hjälpa andra som är i den situation jag är i nu, man får sån jäkla dålig hjälp och stöter på så mycket oförståelse inom vården när det kommer till psykisk ohälsa, tyvärr. Jag drömmer även om att skriva färdigt min bok som handlar om hur det är att leva med depression och ångest och så skulle jag vilja åka runt och föreläsa i skolor med boken som ”manus”. Men, min största dröm just nu är att få bli frisk, att orka med vardagen, att umgås med vänner och att kunna jobba igen – många drömmar i en, men alla är bundna till en och samma dröm 🙂 Kram

  18. Sabina 18 december, 2016 on 22:46 Svara

    Tänk att drömmen jag hade när jag var liten lever jag nu efter att ha studerat 3 år på Malmö högskola. Jag arbetar med att hjälpa barn och ungdomar som av någon anledning inte mår helt bra. Efter att själv haft en jobbig skoltid med mobbning inblandat kan jag nu finnas där för de barn/ungdomar som behöver extra stöd. Jag fick mitt drömjobb, socialpedagog på en skola. Finns inget bättre än att känna att man får göra en skillnad i någons vardag/liv ?

  19. Malin mamma till S, T och L 18 december, 2016 on 23:01 Svara

    Åh vilka fina örhängen!
    Jag har många drömmar.
    Att ta med familjen igen på en drömsemester skulle vara underbart.
    Att uppleva saker tillsammans Och släppa alla måsten.

    En annan dröm är att en vacker dag ge ut en bok.

  20. Paola 18 december, 2016 on 23:18 Svara

    Min dröm är att börja tycka om mig själv så mycket att jag kan komma igång med träningen och börja äta mer hälsosamt. Hoppas det inte är utopi …

  21. Helena B 19 december, 2016 on 04:19 Svara

    Min dröm just nu är att bli ”frisk” från det utmattningssyndrom & ångestsyndrom som jag har. Sprang in i väggen för snart två år sedan och vägen tillbaka är oerhört lång. Vårdcentralen kan inte riktigt erbjuda mig mer hjälp än den jag fått men är samtidigt för frisk för exempelvis psykiatrin… på så vis sitter jag nu med i princip ingen stöttning från vården.
    Om jag ska drömma vidare från min sjukdom är det att hitta ett yrke där jag kan trivas. Inser att förskollärare mest troligt inte kommer fungera ens när jag är mer tillbaka i livet… hur mycket jag än vill tillbaka dit ?

  22. Emma 19 december, 2016 on 07:47 Svara

    Jag vet inte om jag skulle kalla det en dröm, men däremot har ett litet frö börjat gro om att studera/vidareutbilda mig.
    Och det är till stor del pga av dig/din blogg som har gett mig den inspirationen, att studera med barn faktiskt fungerar bra!

  23. Sofia - Grandessa 19 december, 2016 on 08:32 Svara

    Min dröm är att bli barnmorska, tänk att få vara med och hjälpa i en av de största livshändelser man har. Så coolt!
    En annan dröm längre fram är en liten 4:a <3

  24. Hanna 19 december, 2016 on 09:33 Svara

    Min högsta dröm är att vår familj mår bra, alla är glada och lyckliga. De senaste åren har inneburit allt för mycket tårar, besvikelser och svarta stunder. Vill kunna se ljuset och leva i harmoni med min älskade familj ?

  25. Ana Eriksson 19 december, 2016 on 10:18 Svara

    Jag har en dröm om att skaffa motorcykelkort och en motorcykel. Alltid velat det av någon anledning. ?

  26. Jeanette 19 december, 2016 on 14:04 Svara

    Jag drömmer om att mina 3 barn ska må bra och lyckas med det dom vill och att vi ska ha en nära relation länge. Helt enkelt att vi kommer leva må bra och umgås länge, allt det jag själv inte haft med mina föräldrar.

  27. Linda Niia 19 december, 2016 on 14:56 Svara

    Min dröm är att starta eget inom turismbranschen! Att få träffa nya människor och uppfylla deras önskningar om en fin upplevelse/semester på min anläggning.

    Vore kul att få nya örhängen till jul och nyår 🙂

  28. Malin 19 december, 2016 on 17:47 Svara

    För många år sedan hade jag svarat att min dröm är att jobba som sjuksköterska på en barnavdelning. Det jobbet har jag haft under ca två år och mot slutet insåg jag att det inte var min dröm. Jag har nu bytt jobb och arbetar som sjuksköterska på BUP, ett jobb jag bara tog på grund av arbetstiderna (dagtid) men har nu hittat min dröm! Min dröm just nu är att fortsätta utbilda mig inom mitt yrke och nu är jag på g att få bli KBT terapeut, vilket ska bli superkul! Att få hjälpa barn och ungdomar till ett bättre psykiskt mående är så roligt och tacksamt! I framtiden drömmer jag om att ha fler behandlingar och få utveckla barn och ungdomspsykiatrin till ännu bättre vård och kortare köer!

  29. Josephine 19 december, 2016 on 17:53 Svara

    Jag drömmer om att få utbilda mig efter föräldraledigheten och att så småningom, efter allt för många års kämpande med ekonomin, få köpa oss ett alldeles eget hus där både jag och min man är uppväxta.

  30. Matilda 19 december, 2016 on 19:34 Svara

    Det som jag drömmer om att lagom när jag är klar med min socionomutbildning (januari -19) föds även barn nummer fyra i vår familj! Jag har tre underbara guldklimpar, men känner att det finns plats för en till. ? Jag vill bara studera klart på drömutbildningen först!

  31. Josephine 20 december, 2016 on 07:43 Svara

    Min dröm är att nästa år satsa på mig lite mer då jag under snart fem år satsat allt på min familj och mina underbara döttrar (4 och snart 2 år) min man startade eget företag när vi blev gravida med nr 2 och vi var rörande överens om att han tog ett steg framåt och jag bakåt. Nu blomstrar hans företag och han styr mer över sin tid vilket leder till mer tid för mig utanför familjens ramar. Ska ta upp min löpning igen, unna mig lite mer ytliga saker (frisör och massage) och åka iväg på roliga saker med mina tjejkompisar igen.

    Tack för en oerhört fin och inspirerade blogg, följt dig sen innan Elion i magen men varit för feg för att kommentera innan 🙂

  32. Sarah 20 december, 2016 on 08:11 Svara

    Hoppas att det inte är försent att vara med 🙂

    Jag är utbildad civilingenjör med inriktning mot design. Jag trodde att det var det här jag ville men inser mer och mer att jag vill jobba med människor. Det mest intressanta på jobbet idag är att lyssna på kollegornas problem, tankar och insikter (vilket egentligen inte hör till jobbet;)).
    Det här får mig att inse att jag har valt fel bana. Det är inte här jag hör hemma 🙂

    Så, min dröm är att studera igen och den här gången till psykolog eller socionom (det har nog egentligen alltid varit min dröm, det kom bara lite andra tankar i vägen för en stund). Ekonomin behöver bara stabilisera sig först.
    Tycker det är extra intressant att läsa dina inlägg om studierna 😉 om du vill/orkar får du gärna berätta mer om vad man kan jobba med efter din utbildning. 🙂

    Ha en fin dag! 🙂

  33. Ann 22 december, 2016 on 08:02 Svara

    Min dröm är att lära mej att leva med min sjukdom.
    Jag lider av utmattningssyndrom…
    Hur i hela friden ska man kunna sänka ribban, göra mindre, tänka mindre på andra, jobba mindre. Jag vette tusan hur jag ska reda ut detta, men det går nog…

  34. Gunilla 22 december, 2016 on 12:52 Svara

    Jag har en riktigt stor dröm. Och jag önskar så gärna att den får bli sann. Jag fick en reumatisk sjukdom när jag var 15 år så universitetsutbildningen jag såg framför mig blev aldrig genomförd. Nu är jag 37 år och drömmer om en dag när jag är så bra i min sjukdom så jag kan läsa till psykolog. Vid mitt senaste läkarbesök så sa min läkare att det kommer nya mediciner och kanske kan de funka för mig. Men han kunde inte säga när. Det är min högsta dröm. Att bli bättre i min sjukdom. Och få läsa på universitetet. Jag har fantiserat om den dagen då jag läst klart utbildningen och klarat det så många gånger. För min egen skull. För min familjs skull. Och för att jag skulle få en chans att hjälpa andra.

  35. kaffemorsan 22 december, 2016 on 14:18 Svara

    Jag drömmer om vårt framtida hus och att få återuppleva en magisk långresa med min familj.

  36. Lisa 22 december, 2016 on 15:26 Svara

    Jag drömmer om att vår dröm ska bli verklighet och flytta ihop. Jag och mina två barn, och min pojkvän och hans två barn. Nu spanar vi på hemnet och tidsramen ska förhoppningsvis vara innan nästa jul, så när vi ser ”DET” slår vi till. Lyckan att få ha alla under ett & samma tak 🙂

  37. Matilda Lindberg 22 december, 2016 on 15:36 Svara

    Min dröm är att öppna ett eget BVC. Jag är barnsjukskösterska och jobbar på BVC sedan 2012 men mitt långsiktiga mål är att kunna öppna ett eget där jag kan sätta den standarden som jag tycker att alla föräldrar och familjer förtjänar. Just nu är jag själv föräldrarledig och ser denna värd från andra sidan och har nu en ännu större drivkraft att göra detta och förbättra BVC.

  38. Frida 22 december, 2016 on 17:50 Svara

    Min dröm är att få ett barn till. Nu fick jag nyligen en liten Meja. Men om ett par år vill jag ge henne ett syskon. ❤️

  39. Sara B 24 december, 2016 on 07:12 Svara

    Hej och god jul! Vet inte om det är för sent att tävla men jag testar. Jag lever faktiskt min dröm just nu. I många år ville jag utbilda mig och ”bli något” men jg var inte där, var inte redo helt enkelt! I år däremot, så var jag det. Så efter att ha läst in matte, samtidigt som jag var föräldraledig och arbetade samt läste in och gjorde högskoleprovet under början av 2016, så kom jag in på utbildningen i höst! Och jag älskar att studera, det känns rätt och det är fantastiskt roligt att lära sig saker igen! Jag trodde att det var fullt i huvudet men icke, det fanns plats för mer! 🙂 så jag lever i min dröm och har inget behov av att skapa en ny, än! 🙂

  40. Johanna 2 januari, 2017 on 22:18 Svara

    När dras vinnarna? 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna