VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOPPENTOPPAR

Julveckan är här och jag ligger ändå före i min skolplanering eftersom jag inte hade tänkt börja med hemtentan förrän efter jul… Den bygger på en film (en oväntad vänskap) som jag och M såg igår kväll och jag fick väl några små idéer som jag hoppas kunna spinna vidare på. Vi ska analysera filmen ur sociologiska perspektiv och teorier med relevanta begrepp. Nu vet ni allt jag gör och framför allt tänker på just nu ;)!


Morgonen startade dock med en uppfräschning på håret. Tycker det är en himla härlig salong och det är skönt att det är 5 minuters promenad hemifrån. Någon som känner igen sig kanske? Jessicas hårstudio är salongen och Amanda Svärd är det som håller ordning på mitt hår.


Elion är piggelion igen men får vara hemma idag med. För att ”rasta” honom lite fick han följa med mig och hur bra är det inte att ha ett lekrum för barn? Det fanns tv och dvd också men Elion valde att ritade på griffeltavlan och byggde lego.


Bild 2016-12-19 kl. 12.02

Suddig bild på datorn men ÄLSKA fräscha toppar och en tydlig kant nertill på håret. Det behövdes och kändes lägligt att ta det innan jul när man vill vara extra fin.

Bästa dagen till dig!


Kommentarer


  1. Fint håret blev 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna