VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅGEKALENDER – LUCKA 19

Vilken är den roligaste dejten du har varit på?

Hmm, den bästa dejten är helt klart den jag och M gick på 8 månader efter att vi egentligen skulle ha träffats med tanke på vad den ledde till. Jag ställde in vår dejt den 7 januari. Det minns jag eftersom det var på hans födelsedag och han påpekade det med glimten i ögat 😉 (jag lovade sen att kompensera detta vilket jag gjorde med en weekendresa till London när han fyllde år året därpå).

Men den roligaste… Nu tänker jag alltså förstadejter, inte pardejter när man setts ett tag utan när man inte alls känner varandra. Kanske när jag blev medbjuden på en husvisning? Vi var i och för sig och åt frukost innan, men sen åkte vi på en husvisning av ett hus han eventuellt skulle köpa. Jag är ju en hopplös romantiker och tänkte att tänk OM det blir vi och vi flyttar till det huset – vilken kul historia att berätta för barnen. Men nej, det blev ingen mer träff med honom. Detta var bara nån vecka innan jag och M träffades.

 

IMG_0796

Detta är en tjejkväll samma helg som min och Ms dejt äntligen blev av, efter 8 månader. Sommaren när vi träffades var så nära en singelsommar jag kommit sen jag var…16 och fick min första pojkvän hehe. Jag är ingen singeltjej, ALLS, men jag måste ändå säga att det var kul att ha en sån period med mycket fester, dejter och att få lära sig stå på egna ben. Det tror jag alla behöver, att lära sig att stå på egna ben. I know I did!


Kommentarer


  1. Anna 20 december, 2016 on 07:43 Svara

    Hej Evelina!
    Jag ska överaska min sambo med en hotell weekend i Jönköping i början på februari. Har du några tips på restauranger, aktiviteter utan barn i Jönköping? Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna