VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS

En produktiv och ROLIG fredag har jag haft! Jag och två klasskompisar har pysslat med en fältuppgift som består av observation bland annat. Så den har vi gjort idag, samt börjat spåna lite på tankar till det skriftliga arbetet. Planen är att vara klar med det innan jul, så nästa vecka kör vi så det ryker.

Ibland är det kul att bryta av från det vanliga, vi träffades på köpcentret och tog en lunch tillsammans innan vi satte oss och sammanställde observationen. Så mysigt att träffas i en miljö utanför skolan och som ”vanliga” människor. Har sagt det innan men jag säger det igen – jag är så himla glad att jag var föräldraledig och fick börja i den här klassen istället, har nämligen hittat en ny vän som är underbar och som jag tror är en vän för livet.

 

IMG_7035 IMG_7038

Idag har jag på mig jeans från Lager 157, blus och kofta från Kappahl, klocka från Hexter & Baines

 

IMG_7083 IMG_7088

Sen kom Idun och ville kramas! Och titta på ”Aston” på väggen. Bara det att det ju fortfarande är Elion när han var bebis haha… De är så lika.

Det var detta armband från Amanda Egilson / Namnsmycken.com som jag fick som en överraskning på posten häromdagen. En evighetssymbol med mina älsklingarns namn på. Gissa hur glad jag blev!? Helt otroligt glad! Jag ska visa en närmre bild på armbandet och samtidigt ge er en rabattkod också så att ni kan köpa (eller önska!) en sån där personlig och vacker julklapp som jag mer än gärna tipsar om. Lovar att vem som helst blir överlycklig för smycken med sina barn/barnbarns/älskling namn på!

KRAM.

 


Kommentarer


  1. Sandra 9 december, 2016 on 17:38 Svara

    Det är fint armband, jag har tittat på såna tidigare och funderat men nej den påminner för mycket om coops gamla logga (Domus loggan). Haha ?

    • Evelina 9 december, 2016 on 20:04 Svara

      Haha det var kanske lite långsökt ? infinitysymbolen tycker jag är väldigt fin, speciellt tillsammans med speciella namn ☺️
      Kram!

      • Sandra 9 december, 2016 on 21:01 Svara

        Haha men googla om du inte kommer ihåg loggan ?
        Då är det inte så långsökt ?

        Men ja det är såklart fint och med barnens namn blir det speciellt.
        Kramar

  2. Anette 10 december, 2016 on 08:12 Svara

    Hej, vilken fin blogg du har. Väldigt inspirerande, du skriver tänkvärt.
    Titta gärna in på min blogg är du gullig 🙂

    https://nettanspekulerar.wordpress.com/

  3. Jenny 10 december, 2016 on 09:00 Svara

    Vilket märke är det på jeansen?

    • Evelina 10 december, 2016 on 10:16 Svara

      Det är modellen snake, deras egna märke!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna