VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BATTERIBYTE PÅGÅR

Barnen sover, M ska byta batteri på min MacBook och jag äter körsbärstomater i soffan med tända ljus omkring mig. Ja jag ser ju honom härifrån till matbordet så vi ”umgås” samtidigt hihi. Skrev ju i förra inlägget att han och jag inte fått så mycket tid under långhelgen, men jag fixade en överraskning i lördags! Det var min överraskningsmånad men då jag inte ville ta fokus från Elions födelsedag blev det i lördags istället. Ska visa vad vi hittade på den kvällen om datorn fungerar efter Ms reperation.

Känns som jag missat visa er massor från de sista dagarna!


Inflyttningspresent som lillebror fick i helgen – en  ”manlig” växt i ett kärleksfullt omslag. Jag älskar att köpa med en lite present när någon flyttat, eller man blir inbjuden för middag eller liknande. Att ge bort små gåvor (behöver absolut inte vara något dyrt) kan betyda mycket, tycker jag iaf :).

Följer ni valet i USA? Jag hejar på Hilary även om jag önskat Obama skulle stannat ett tag till, han verkar riktigt bra. Trump verkar… Inte klok. Kvinnoförnedrande inte minst och jag förstår inte hur någon kan rösta på honom. Eller i alla fall inte att det kan vara så jämnt som det ändå verkar vara. Eller hur de båda kan smutskasta varandra så? Nu ser vi väl bara en liten, liten del härifrån men det känns som att de kanske borde fokusera på politiken och vad de vill åstadkomma istället.


Kommentarer


  1. Milla 8 november, 2016 on 23:50 Svara

    Åh enda jg kan få o överleva är kaktusen hahahaa. Värdelös på blommor.

    • Evelina 9 november, 2016 on 11:18 Svara

      Samma här!! ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna