VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAD HÄNDER?!

Det är inte ofta jag har bloggtorka, men jag är så trött att jag knappt vet vad jag heter idag. Lille Aston fortsätter att vakna till på nätterna. Inatt mellan 2 och halv fyra ungefär, han är fortsatt nöjd med att bara ligga brevid mig men han pratar och sprattlar och vill inte sova precis ;). Hoppas det är en övergående fas. Det är inte hela världen såklart, men huvudet blir inte pluggredo om man säger så. Hade jag ”bara” behövt gå till ett jobb jag redan kunde så hade det nog varit lättare än att behöva lära ny kunskap heela tiden. Tur att vi är precis i början av kursen och att tentorna är längre fram!

Oväntat att Trump blir USA:s nästa president, eller? Jag trodde verkligen inte det men hoppas att han är bättre än vad vi har fått se här borta i Sverige. Men vissa uttalanden han har gjort är ju sagda om man säger så… Det som förvånar mig mest är att man har fått se kvinnor som berättar att de röstar på honom för sina barns framtid, trots hans kvinnofientliga och rasistiska uttalanden? Det där är inget jag skulle vilja lära mina barn är ok i alla fall.

 

Här har vi det lite vitt på backen! Stora snöflingor faller lite då och då (ser ni den framför Iduns ansikte?) men ännu inget snökaos. Jag och barnen var ute på baksidan och fixade häromdagen, räffsade ihop löven från päronträdet. Vi hann inte färdigt innan vi skulle hämta Elion, men vilken skillnad det blev. Nu har vi inte en brun trädgård längre hihi. Jag beställde storlek 90 i Iduns overall men den hade nog passat bättre i en 80. Tror nästan denna passar nästa år också haha, perfekt som extra dagisoverall :).

 

Lille Aston <3 Så glad och nöjd bara han får vara med!

Han satt i extravagnen som för tillfället är en ”trädgårdsvagn” kan man väl kalla den – det är smidigare att ha den där när vi är på baksidan än att köra ut syskonvagnen (vi kan inte gå runt huset utan måste köra genom huset). Nästa månad ska vi testa en bakåtvänd enkelvagn med ståbräda (i Jollypanelen där vi är med), det känns jätteroligt! Idun åker ju sällan vagn nuförtiden, om vi inte går långa promenader men Aston behöver fortfarande sitta mot den som kör vagnen. Annars vill hon gå (springa) själv.


Kommentarer


  1. Marie 11 november, 2016 on 23:22 Svara

    Otroligt snygg åkpåse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna