VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TILLBAKA

Åh vad den här miniledigheten satt där den skulle! Torsdag till måndag har jag varit mellan två kurser och det har varit så SKÖNT att inte ha något skolrelaterat i tankarna, alls. Bebismys, tjejmiddag, lillebrorhäng, kalas för Elion är sånt jag fyllt dagarna med och det enda jag känner ha fått för lite plats är tid med M. Svårt att hinna med allt!

Idag började sociologikursen och det var härligt att ha laddat batterierna med energin jag fått från de senaste dagarna. Nu väntar ännu en tioveckorskurs och idag har det varit introduktion och en del praktiskt kring de olika kursmomenten.


Igår lekte vi med Lise, Eira och hundarna också!

De har köpt nytt hus och massa har hänt sen vi sågs senast så det kändes att det var på tiden med en träff nu. Vi hämtade Elion efter skolan så alla tre var med, gissa om de tyckte det var roligt med två hundar och massa ”nya” leksaker?!


”Sitta den” sa Idun och försökte sätta sig i den lilla lilla kundvagnen haha…

Nu är jag riktigt hungrig, min kära man ska laga mat och jag tänker vara med barnen. Har saknat dom massor idag, kändes nästan lite ovant att åka in till skolan idag, snacka om att man vänjer sig snabbt.

Kram!


Kommentarer


  1. Cornelia 8 november, 2016 on 22:21 Svara

    Heja dig! Så grymt att du pluggar till socionom och jag är helt säker på att du kommer att göra skillnad för många barn i filmen yrkesroll. Stor kram till dig! ?

  2. Cornelia 8 november, 2016 on 22:23 Svara

    Heja dig! Så grymt att du pluggar till socionom och jag är helt säker på att du kommer att göra skillnad för många barn i din yrkesroll. Stor kram till dig! ?

    • Evelina 8 november, 2016 on 22:42 Svara

      Åh tack SNÄLLA du!! Vilka värmande ord <3 Kram tillbaks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna