VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KRAMAR & STOLAR

IMG_6269

Måndag och hemtentadags igen – jag kommer sakna att krama på mina minisar hela dagen! Men, jag sitter hemma så då får jag vara med dom lite då och då i alla fall 🙂


IMG_6278

Vi är så glada i våra stokkestolar! Idun och Aston har likadana vita, Aston har babysetet till. Idun klättrar upp och ner själv, ibland vill hon sitta på vanlig stol också men det blir lite ju lite långt ner haha… Åhh vad jag tyckte om newborndelen som Aston hade till sin stokkestol!

Det är konstigt det där att Aston känns mycket mer bebis än vad Idun gjorde i samma ålder. Vi såg på timehop att för ett år sen åt hon våfflor själv, i bitar. Aston vill bara ha purémat och vi har inte ens erbjudit honom ”plockmat”. Och jag vet Elion, han åt all mat själv vid 8 månader! I samma veva vägrade han skötbord och ville stå upp och byta blöja. Var rätt smidigt faktiskt, bara skölja av rumpan i badkaret efter nummer två ;). Han vägrade i alla fall allt vad burkmat hette och ville helst ha makaroner, falukorv och majs att plocka med själv.

På tal om stolar – note to self: måste köpa en ny stol till mitt skrivbord! En höj- och sänkbar. Ungefär igår. Det är inte ergonomiskt att ha en pinnstol som egentligen är för låg när man sitter massa timmar framför datorskärmen och skriver.


Kommentarer


  1. Johanna H 2 november, 2016 on 16:18 Svara

    Åh måste bara få fråga vart ni köpt Bodyn som Aston har på sig? Skulle vilja ha en sådan till vår pojk 🙂 Tack för en fin blogg ❤ så mysigt att läsa om dig och din fina familj. Kram

    • Evelina 2 november, 2016 on 16:26 Svara

      Bodyn är från Lindex ☺️
      Tack snälla du för finaste ord!
      Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna