VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OBS! INGA BARN PÅ BILDEN SKADADES…

Är det något ställe som ligger mig varmt om hjärtat i den här staden så är det Stadsparken. Det är en mysig liten oas där jag har tillbringat många timmar med Elion och ja nu har jag ju två älsklingar till att ta med dit. Där finns stadens bästa lekplatser, djurhagar, picknickyta och bästa utsikten över stan.

Karro och Elin mötte upp oss där och vi började med en runda bland djuren.


  

IMG_7971.JPG

Det känns inte längesen som det var Elion och Elin som gick såhär själva. Nu har de varit vänner i snart 5 år! Ända sen vi flyttade hit och de var 2 år lite drygt.


    

H O M E


Karro var framme med kameran och denna bild gjorde att det ryckte i mungiporna…

 

Medan denna fick – FÅR – mig att gapskratta! Elion skadade sig inte det minsta och det är såklart därför jag kan skratta för alltså… Ja kolla! Hehe.


Kommentarer


  1. Mill 30 oktober, 2016 on 23:13 Svara

    Haha herregud sista bilden. Hoppa han av eller ramla?

    • Evelina 31 oktober, 2016 on 08:58 Svara

      Han ramlade! Men alltså min min haha….

  2. Milla 31 oktober, 2016 on 10:00 Svara

    Ja jag skratta högt åt din min men sen minns jag själv när man va liten o man gjorde samma som Elion men då mot min stackars lillasyster ?

  3. Jennie 31 oktober, 2016 on 13:50 Svara

    Oj vilken bild på Elion, först läskig och sedan rolig ? Är du och Karro vänner igen? Tänker att vi hörde massor om henne och sedan tystnad och sedan möhippan och inga bilder på henne från er bröllopsfest… Skönt att ni verkar vara på rätt spår igen, vänner betyder så mycket <3

    • Evelina 31 oktober, 2016 on 14:00 Svara

      Ja vi är fortfarande vänner 🙂 Och hon var på bröllopsfesten! Men det var ett tag som vi inte umgicks därefter, så det känns härligt att ha henne tillbaka. Kram!

  4. maarit 31 oktober, 2016 on 19:22 Svara

    Haha, obetalbar min du har men helt normalt att klämma fram just en sådan när ens barn far hals över huvud från brädan, tur det gick bra! Kul att se Karro igen, har saknat henne, hon hör liksom bloggen till lite grann 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna