VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FARS DAG-TÄVLING COMING UP

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Tips

Hur firar ni Fars Dag? Här hemma har vi firat M på Fars dag sedan Idun låg i magen, med en liten present och extra kärlek. Jag tycker att man blir mamma och pappa redan till bebisen i magen – vems bebis är det annars liksom!? – och sen har ju faktiskt M varit bonuspappa sedan innan Idun fanns. Och den BÄSTA bonuspappan i världen tror jag faktiskt att han är. Han inte bara leker och är en förebild i Elions liv, men han hjälper även mig i gränssättning och andra måsten.

Han och Elion träffades för första gången när vi hade varit ett par i få veckor, men vi kände att eftersom vi trodde så mycket på oss, måste vi se om det funkar med Elion också, innan vi typ flyttade ihop vilket vi kände för ungefär direkt. Att jag och M trivdes ihop visste vi ju, men att han och mitt barn skulle göra det var ingen självklarhet. Även om jag aldrig tvivlade en sekund för den delen. Men ändå, en viktig sak som bara måste fungera.


 IMG_6321

M har fått en tidig Fars dag-present i år, en klocka från Hexter & Baines.


IMG_6332

Vill du också ge bort en stilig klocka till en pappa i din närhet? Då kan du anmäla dig till Hexter & Baines nyhetsbrev och få 150kr att handla för, ELLER kika in här senare i veckan för att tävla om en valfri klocka i samarbete med Hexter & Baines. Som jag skrivit förr tycker jag det känns som att klockor är för män som smycken är för kvinnor ;)?



Kommentarer


  1. Fanny 31 oktober, 2016 on 16:12 Svara

    Åh vilken snygg klocka!
    Har köpt 2 klockor åt min sambo genom åren, en Diesel och En Triwa. Får kanske hoppas på vinst i kommande tävlingen, tre klockor kan ju nästan röknas som tradition 😉
    Önskar dig en fantastisk dag! ♥

  2. Anne 1 november, 2016 on 01:26 Svara

    Jag har ingen aning om hur jag/vi ska fira pappan i huset.. Han förtjänar något bra men jag är helt blank.. En klocka vore klockrent, för hans har nyligen gått sönder. Så för en gångs skull ska jag vara med och tävla! Riktigt bra med en fars dag-tävling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna