VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET HADE VARIT HÄRLIGT

Godmorgon! Vet redan nu inte hur jag ska klara av dagen med föreläsning och grupparbete – jag är SÅ trött. Så trött så jag nästan tänker att det var en dum idé att plugga med en liten bebis hemma fast jag vet att känslan är förhöjd bara för att jag har pms till råga på allt ;). Nu har han blivit förkyld också och jag bara längtar efter några dagar när alla får vara friska och sova – vore härligt. Kvart i tolv började Aston böka så jag lyfte över honom och kvart i sex tyckte Elion det var morgon och då väcktes även Aston. Och kort därefter trippade Idun upp! Jag tände ljus och mysbelysning och vi har ätit välling/frukost i soffan. Snart är det dags för skola för mig och Elion så då får vi väcka pappan i huset :).

Igår bokade vi nästan en resa till Spanien när jag insåg att hemtentan kan göras så att det kan bli en veckas ledigt alternativt kan man ju faktiskt göra hemtentan på avstånd. Men så är det pengarna… Finns såklart fler år men inga då M är föräldraledig och jag student. Smidigare att åka då!



Inte Spanien men nästan lika härligt – svensk sommar (på hemmaplan) när den är som bäst! Här med Idun i magen och ett illamående som hette DUGA! Konstant bakisillamående.


Kommentarer


  1. Flipp 12 oktober, 2016 on 08:02 Svara

    Oj, har precis släpat mig upp för att vara vaken en stund innan mini vaknar. Förstår tröttheten! Men fantastiskt generöst att du tar natt och tidiga morgnar trots föräldraledig pappa!

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:40 Svara

      Hihi det förtjänar han som ofta tar morgonen och som börjar bli förkyld dessutom (mansförkylning du vet hehe)
      Kram

  2. Elina 12 oktober, 2016 on 09:21 Svara

    Jag och yngsta dottern har varit förkylda i princip ständigt senaste veckorna (månaderna?) så sömnen har legat på minus…. Usch, inte är man lika klipsk som man brukar vara… Jag har ju ett plugg-jobb (phd-student) och tar en dag i taget, lärde mig det när jag pluggade och mina äldsta var små. Igår gjorde jag en minutiös planering ända fram till mitten av december, då kan jag slappna av lite mer, även om jag vet att den såklart kommer att spricka 🙂
    Hoppas att du också får mer sömn snart!

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:38 Svara

      Ja det är samma här, vi blir aldrig friska känns det som! Heja dig och stor kram

  3. Anne 12 oktober, 2016 on 12:51 Svara

    Har funderat på detta länge men vet inte hur jag ska formulera mig utan att låta otrevlig.. Men jag undrar varför ni renoverar stugan så otroligt fint istället för huset där ni faktiskt bor? Alltså missförstå mig rätt..! Lägger ingen värdering i det utan är bara nyfiken på era tankar/planer för stugan och huset. Är det inte trist att M är i stugan så mycket? Även om ni är överens om upplägget såklart..!

    • Fanny 12 oktober, 2016 on 13:24 Svara

      Är inte tanken att de i framtiden, vill flytta till stugan?
      Eller jag har kanske fel 🙂

      • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:29 Svara

        Ne vi kommer nog inte bo där permanent men kanske uppemot halva året? Somrar och helger typ 🙂

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:34 Svara

      Ingen otrevlig fråga alls tycker jag 🙂
      Vi renoverar den för att den dels ska fungera som tillfälligt boende under tiden vi reagerar huset, och pengarna som går dit är ”extrapengar”, alltså det vi får över varje månad. Renovering för huset kommer gå på ca 1 miljon när det är dags eftersom vi vill göra allt på en gång, så det vill vi invänta tills jag får jobb 🙂 Sen är stugan ”halv” just nu så den MÅSTE ju renoveras iordning. Jo när han är där långa kvällar är det såklart lite ensamt ibland, men å andra sidan är det liksom det han gör utanför hemmet och utan familjen hehe… En ganska bra hobby ändå 😉 och det är intensivt just nu när bygglovet går ut i dec! Sen lugnar det ner sig igen plus att vi kommer kunna vara där mer till våren när det finns en toalett. Hoppas det var svar nog 🙂 Kram!

  4. Therese Hagman 12 oktober, 2016 on 13:57 Svara

    Men åhh fina du.. Slit INTE ut di, du måste vara ”duktig” och be om hjälp på natten/morgonen så du orkar vara aktiv på föreläsningen.. ? En tanke.. Kan det inte vara behövligt med lite sol på nosen, vara värt att det kostar några kronor? Kostar ju hemma oxå, antar att ni har boendet betalt? (M:s föräldrars hus?) STOR kram och massa energi..

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:29 Svara

      Åh ja det hade varit underbart och precis, det är bara flygresan dit vi betalar isf… Men nästan 10 000 för allas flyg är ändå lite mkt just nu tyvärr! Tack och stor kram tillbaka ?

  5. Annie 12 oktober, 2016 on 17:00 Svara

    Vet precis! Mina småttingar var sjuka varannan vecka (och det är ingen överdrift) när jag började läsa. Å så blir man sjuk själv ? Men det går på nåt vis! Har en monstertenta om tre veckor och nu är de båda sjuka igen plus att jag är ensam (min man jobbar utomlands) i två veckor till. Inget guldläge men jag tröstar mig med de dagar jag kan hämta tidigt, vara hemma å steka pannkaka och läsa på kvällarna istället. Det har ju både sina för och nackdelar. Just hang in there…

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:28 Svara

      Haha ja man gör ju det!! Men HEJA dig! Håller tummarna stenhårt för att du klarar det finfint. Vad är det du läser nu igen?! ? Kramar och lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna