VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MER MAT COMING UP!

Idag har Aston gjort klart för oss att han inte vill äta ersättning hans nästa sista mål kring 17. Han vägrar! Äta mat vill han… Så då var det bestämt, av Aston, att han redan är redo för två mål mat. Stora killen! Men han är minsann fortfarande bebis – 7 månader är ingen ålder – det var bara svärmor som sa att jag får börja om ifall jag vill ha en bebis. Hon menade på att Aston blivit så stor under de fem veckor hon varit i Spanien haha! Men nej, så bråttom ska vi inte ha. Att sluta kalla honom bebis alltså, fler bebisar är det inga planerade! (Även om jag nästan blev sugen när jag lyssnade på Vattnet går som gästades av Pappapodden – så fiiint att höra pappor berätta om graviditeter och förlossningar).



IMG_6517

Sötaste nappsamlingen i Iduns säng som jag var tvungen att fota innan. Hon är så söt som låter dom vara där om dagarna. När hon ska sova på kvällarna, eller vila en stund mitt på dan hämtar hon en, när vi frågar om hon vill. Ibland (väldigt sällan) kommer hon ut från sitt rum, smyger fram mot en och då kan hon ha varit och hämtat en! Oj så skyldig hon ser ut då haha, hon liksom vet att den är till när man ska sova.

Hon har för övrigt varit helt otrolig med sina nappar på natten. Hon var inte många månader när vi märkte att hon började plocka upp nappen själv i sängen, i sömnen. Så då började vi lägga dom så här i ena hörnet (några reserver ifall de snurrar runt i sängen) och hon har aldrig väckt oss för att hon behöver nappen. Detta började hon alltså med jättetidigt, innan hon var ett halvår för jag vet att hon började med det innan vi var i New York och därifrån kom vi hem strax innan hon blev 6 månader. Aston är tvärtom, precis som Elion var, och behöver hjälp med att hitta nappen om natten, men jag skulle tro att det är det vanligaste.

Har precis varit ute på en 50-minuters prommis och ska inta soffan med ett glas bubbelvatten.

Kram!


Kommentarer


  1. Jennifer 12 oktober, 2016 on 09:34 Svara

    Men alltså drömmen om våra grabbar kunde vara som Idun med napparna! Inte för att vi har många nappinstopp men ibland blir man ju lite galen på de små när de bara kliar sig i ögonen strax efter att man redan stoppat i nappen och den åker ut igen ^^

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:38 Svara

      Hihi jaaa önskar Aston ska lära sig snart med 😉 kram!

  2. Fanny 12 oktober, 2016 on 11:43 Svara

    Dante 2 år vill fortfarande ha hjälp med napparna hemma hos oss, haha.. Han sover iofs fortfarande fruktansvärt dåligt om nätterna, så han behöver nog lite närhet och kärlek samtidigt som han får den där nappen. Så olika det där. 🙂
    Är dock verkligen imponerad av Idun, som fixar det så bra!

    Den där söta kaninen i sängen, var är den ifrån? Jättefin! Stor kram!

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:37 Svara

      Ja de är ju verkligen olika de små älsklingarna!
      Ja vi trodde ju först inte det var sant, när hon började med det efter bara några månader?! Aldrig hört innan. Kaninen är från IKEA!
      Kramar söta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna