VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GLITTRIGT GOLV

Efter en otroligt intressant förmiddag på skolan (i klinisk utvecklingspsykologi) åkte jag hem till mina älsklingar för lunch och sen tog jag faktiskt ledigt. Satt trots allt länge i går kväll och jag kände att det behövs familjetid!

Vi åkte ut till stugan för att kolla på golvet som M la färdigt igår. Hela golvet förutom mosaiken på duschgolvet är lagt och nästa steg är att foga. Alltså det känns häftigt att det snart är ett färdigt badrum!


Vi kollade på medan M mätte lite grejer till duschgolvet också, en boll kommer man långt med 😉


 

Här ser ni lite hur det kommer bli där. Väggen i den inbygda duschen kommer ha samma mosaik så det är därför den fortfarande är kvar också.

Till vänster om duschen är det plats för tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva över.


IMG_6713

Syns inte så bra men golvet glittrar! Bara lite lite sådär alldeles lagom, till min stora glädje haha. Fint ju!


Sen åkte vi och hämtade storebror!

I mitt sista inlägg igår önskade jag ju att Aston skulle sova mer än två timmar i sträck och vet ni – det gjorde han! Jag fick sova mellan 00 och 05 nästan innan han kom över till oss och det gjorde att jag kände mig som en ny människa på morgonen. Fast nu är jag trött igen haha. Ikväll har vi bestämt att komma i säng tidigt! Igår var inte M hemma förrän 23 och jag som satt och läste på datorn lika länge kunde inte riktigt koppla av när jag la mig i sängen. Inte bra med skärmtid precis innan sovdags!


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 11 oktober, 2016 on 19:14 Svara

    Två år in i mina studier kom jag på att jag behövde röra på mig mer för att sova bra på natten. Det är ju du redan bra på men det kan vara värt att tänka på så du slipper gå lika länge som jag 🙂 Jag var ofta helt slut i huvudet men kunde inte sova för att kroppen var så pigg. I mitt fall bidrog väl stress också till sömnsvårigheterna för jag stressade upp mig över allt som hade med skolan att göra. Tycker att du verkar så duktig och blir avundsjuk över att du verkar tycka att allt är så intressant. Tyvärr var det bara typ 50% av mina kurser som var roliga, men jag har världens roligaste jobb idag, så det var värt det.

    Kram!

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 17:42 Svara

      Jamen så kanske det kan vara! Ska definitivt ta tag i fler promenader. Tack för tips!
      Hihi ja jag är glad att allt känns så kul hittills, det var vetenskaplig grundkurs jag gärna hade sluppit hihi. Vad skönt att du trivs idag! (Vad jobbar du med?) kramar

  2. Caroline 12 oktober, 2016 on 18:37 Svara

    Hej! Vart har ni hittat det fina glittriga golvet? Med vänlig hälsning, Caroline

    • Evelina 12 oktober, 2016 on 22:28 Svara

      Finns på byggmax så billigt dessutom ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna