VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INTENSIVT MEN KUL!

Zelfstudieweek

Haha njae, kanske inte riktigt. Än! Jag har snart sammanställt alla anteckningar, föreläsningsunderlag etc i ett worddokument som jag ska skriva ut och när jag väl har det i handen DÅ tänker jag faktiskt ha med mig det lite överallt. När jag sitter med barnen på golvet och leker. När jag tittar på TV på kvällen. Liksom memorera löpande och titta på det jag behöver. Att ha tentan klockan 8 på måndag morgon kanske inte är det roligaste, men å andra sidan är det en helg extra där jag kan plugga en del utan att lägga för mycket tid på det. Tror inte att jag behöver det i alla fall, känns som att jag har skaplig koll på läget redan nu. Och det är såklart mycket tack vare att jag har följt min planering om att sitta varje vardag minst 6 timmar.

Igår kände jag mig verkligen HELT slut. Idag lite piggare för jag fick sova 1,5 timme ostört efter M gick upp med Aston. Vet inte om det är för att det varit intensivt plugg i 4 veckor efter att ha haft ”hjärnpaus” i 1,5 år? Men så himla roligt det ÄR. Och det känns fortsatt bara bra! Jag är så så glad att jag hoppade på tåget och började plugga trots att jag var gravid. Vem vet om det annars hade blivit av, om jag bara hade skjutit på det ännu mer? För jag har nog alltid vetat innerst inne att jag ville plugga. Det var mest bara frågan om när. Men så kom det ett roligt jobb emellan och det var först när jag inte fick ha kvar det som idélampan om att plugga tändes på riktigt, även om jag hade smyghintat lite om det för M i ett par månader. Det är ju så lätt att bara fortsätta. Hade säkert varit kvar där annars. Och jag förstår många som jobbar och inte känner att de har ekonomin till det. Det är himla skönt med en stadig inkomst. Men samtidigt får man igen det till slut, inte minst i glädjen över att få jobba med det man verkligen vill.

Livet är kort så gör det DU vill! 🙂

KRAM


Kommentarer


  1. Annie 23 september, 2016 on 17:41 Svara

    Vet precis vad du menar Evelina! Väntade i nästan tio år innan jag tog steget och även om det är otroligt tungt ibland med småbarn och alltihop så är jag sååå glad att jag ändå fått möjligheten att göra detta och tillslut tig tag i det. Man ska ändå tillbringa så himla stor del av sitt liv på arbetet och då är det ju så viktigt att det känns rätt. Kul att följa dig nu när du är igång igen!

    • Evelina 24 september, 2016 on 07:00 Svara

      Visst är det så! Heja dig!! (Vad pluggar du?) Kram

      • Annie 26 september, 2016 on 21:46 Svara

        Jag läser till sjuksköterska nu men har en examen i psykologi/beteendevetenskap i grunden så det stod faktiskt och vägde mellan sjuksköterska och socionom denna gång. Lite avundsjuk på dig som fått läsa nu psykologin 🙂 det är så himla roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna