VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN NY STUDIETEKNIK

IMG_5704-0

Dagens jag är heelt slut efter många timmar på skolan! Ny tröja från Lager 157. Örhängen och klocka kommer jag skriva mer om framöver i härliga samarbeten.

Idag har jag suttit med två klasskompisar i ett grupprum på högskolans bibliotek. Vi har diskuterat kring alla ämnen som kommer på tentan och jag är faktiskt positivt överraskad över hur bra det gick att plugga så här. Tidigare har jag bara pluggat själv, men detta upplägg får nog göras fler gånger! Halv sex hämtade M och minisarna mig och M åkte vidare till stugan direkt. Han var ivrig att få upp en limträbalk i köket. Vi ändrade nämligen om planlösningen rätt rejält så han fick riva en vägg för att flytta den och därmed göra det mer öppet kring köket, och då behövdes en sådan. Öppen planlösning är grejen, enligt oss ;). Blir hur bra som helst och jag förstår inte varför vi inte har tänkt på det innan!? 20 kvm sovrum är ju faktiskt ganska onödigt när hela stugan är på kanske 75 kvm hehe, så nu blir det 15 kvm istället.

Nu ska jag tillbaka till pluggeriet en stund till i alla fall, ska finslipa en inlämningsuppgift och SKICKA IN! Alltid lika härligt när man kan bocka av en sådan grej. Sen är det verkligen full fokus på tentan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna