VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

15211

Sådär, ”bara” 15 211 ord på 37 sidor att memorera 😉 En stadig sammanfattning av del 1 på psykologikursen!

Skrev ut min tillfälliga bibel innan jag tog en lunchpaus och åt lunch med familjen. Har saknat att vara hemma men för att vara så effektiv som möjligt har det inte varit riktigt möjligt. Sååå mysigt att få krama Idun och Aston en stund såhär mitt i pluggeriet! På onsdag har jag en helt ledig dag och det ser jag fram emot något otroligt mycket! Har inte tänkt plugga hela helgen heller som sagt, men tentan kommer ju ändå finnas där i bakhuvudet fram tills på måndag.

Tänkte på en sak. Ni som har barn som delar rum. Hur har det gått? Jag tänker på Idun och Aston som inte riktigt har samma sovmönster. De somnar samtidigt kring 19.30 men sen vaknar Aston till kring 5 oftast och så får jag lyfta över honom. Om han nu fortsätter med det även längre fram kommer han ju mest troligt att väcka Idun då med. Kanske lika bra att han får sova i vårt sovrum i ett par år hehe. Samtidigt som Aston skulle ha behövt ett eget rum tror jag, för han skiljer sig mot Elion och Idun och är väldigt lättväckt. Han kan vakna till om jag och M pratar i sängen innan vi går och lägger oss vilket aldrig har hänt med de andra. Elion GÅR på riktigt inte väcka nattetid, det är helt galet vad djupt han sover, och har alltid gjort. Nu ska Aston inte flytta ut från vårt sovrum ännu på ett bra tag som det är nu, men det skulle vara intressant att höra vad ni andra har för erfaranheter!


Kommentarer


  1. Anne 23 september, 2016 on 13:30 Svara

    Vi bor i en tvåa och får andra barnet om några månader (storasyster är 1,5 år).. Det blir spännande xD

  2. Trebarnsmamma 23 september, 2016 on 14:20 Svara

    I vår trea delar just nu Ettan och Tvåan (yngre skolbarn) rum. Trean (lika gammal som Idun) sover i vårt sovrum. När Fyran kommer under nästa år får hen också bo i vårt sovrum.

    Hos oss är det svårare för de äldre barnen, som vill ha egen plats. De små har aldrig varit några problem (alltså de stora när de var små).

    • Elina 23 september, 2016 on 16:57 Svara

      Trebarnsmamman, nu är det sådär likt igen!

      Vi har två yngre skolbarn som sover i samma rum och som har delat rum sedan tvåan var ett år ungefär. Har gått jättebra, även om ettan möjligtvis kan ha väckt tvåan ganska ofta, han är nämligen mer morgonpigg. Vår trea sover hos oss, hon är också lika gammal som Idun och fyran kommer under nästa år och får dela sovrum med oss också.

      Känner också att det börjar bli lite mer angeläget nu för de äldre barnen att få eget rum och vi jobbar på det. Bokstavligen jobbar min man på övervåningen för att få den klar. 🙂

      Jag vet inte vad som är bäst för Idun och Aston, men det löser ni säkert. Ni kan ju testa olika alternativ och se vad som funkar bäst. 🙂

      • Trebarnsmamma 24 september, 2016 on 09:24 Svara

        Här jobbar vi på det i form av husletande. Det går inte så framåt när marknaden är så pressad som den är, men under nästa år har vi sagt att vi måste köpa hus.

        Just nu är det mer andra, än vi själva, som är stressade över vår trångboddhet 🙂

        • Elina 24 september, 2016 on 14:57 Svara

          Ja, tänk på hur det bodde för liksom! 🙂

          • Elina 24 september, 2016 on 14:57

            *förr

  3. Loveit2.bloggo.nu 23 september, 2016 on 20:25 Svara

    Gillar denna blogg
    Ha de fint

    • Evelina 24 september, 2016 on 06:59 Svara

      Tack snälla du! Välkommen tillbaka ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna