VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REPETIONSDAG

Nu känner jag mig mer laddad för en dag med hjärnstimulans igen! Aston sov non stop till tjugo i sex så förkylningen verkar gå åt rätt håll för honom. Och det var världens bästa man som gick upp vid sex när vi insåg att Aston inte alls tänkte somna om, så även idag fick jag ligga kvar längst i familjen. Välbehövligt, så även min förkylning kan försvinna.

Helt pigg är jag inte, har ingen direkt ork att åka in till skolan så jag försöker sitta hemma istället. Vi har inga föreläsningar förrän imorgon så jag tar dagen till att sammanställa alla anteckningar på datorn. Läsa är svårt när det blir halvfokus emellanåt (när M och barnen är inomhus) men skriva fungerar bättre tror jag. Blir lite repetion sådär. Imorgon kommer vi in på sista området som är med på tentan, så då kan det vara skönt att ha lite koll på hur mycket vi har haft hittills.

 

KÄRLEK


Kommentarer


  1. Jessica 14 september, 2016 on 10:00 Svara

    Hej!

    Jag har lyckats mota två förkylningar redan sen höstterminen startade. Dricker en smoothie på äpple, spenat, ingefära, avokado och citron som jag hittade hos ceciliafolkesson.se. Gott och verkar funka mot förkylning om jag dricker direkt när jag känner att något är på gång.

    Funderar också på hur du kan vara så snygg i håret? Använder du fortfarande Redken? Jag har också blonda slingor men lider av torra/tunna toppar och fet hårbotten.

    Lycka till med pluggandet =)

    • Evelina 14 september, 2016 on 10:26 Svara

      Åh tack för tips!! Måste såklart c-vitaminboosta mig 🙂 🙂 🙂
      Haha tack för hårkomplimang! Sanningen är att jag har rätt trista toppar, de är väldigt torra även om jag använder inpackning varje gång jag tvättar det. Så mitt tips är att använda inpackning VARJE hårtvätt ;). Använder redken all soft schampo, det är GRYMT! Sen är TIGIs rosa after party (?) underbar att ha i längderna.
      Tack och kram!

  2. Diana 14 september, 2016 on 11:18 Svara

    Vad fint halsbandet var. De har otroligt mycket fint faktiskt. 😀

    vad skönt att lillen går åt rätt håll med förkylningen och du, du har bästa mannen <3 🙂

  3. Marie 14 september, 2016 on 11:55 Svara

    Vi har en förkyld femmånaders här hemma och det är inte superkul med nätterna. Stackarn får ju panik när hon inte kan andas genom näsan. Så känner igen mig precis i det du skriver! Sömnen behövs ännu mer när man själv är förkyld också! Lycka till med plugget!

    • Evelina 14 september, 2016 on 12:12 Svara

      Åhh hoppas att ni kryar på er snabbt!! Och tack snälla du <3!

  4. Maarit 14 september, 2016 on 13:26 Svara

    Vackert halsband men vart har du köpt din skjorta, så fin ? kram!

    • Evelina 14 september, 2016 on 13:53 Svara

      Det är en skjortklänning från esprit 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna