VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS PLUGG

Här tillbringade jag min förmiddag, i världens bästa fåtöljliknande stol i den tysssta avdelningen på biblioteket. Men inte ens här hittade jag något bra flow eller någon motivation (kul att jag läste om just motivation hehe) så jag skrev till en klasskompis och frågade om hon hade lust att komma in innan föreläsningen och sitta och repetera/diskutera lite. Det ville hon! Så det gjorde vi! Jag har alltid föredragit att läsa och skriva själv när jag pluggar tidigare, men att kombinera det med att plugga tillsammans med någon är nog inte fel. Man lär sig mycket genom att prata också – det kan vara något jag missat och tvärtom, och så lär man varandra. Hon tycker att jag är duktig som pluggar med så små barn och jag tycker HON är duktig som pluggar samtidigt som hon jobbar 60%! Jag måste säga att jag älskar min nya klass! Den är mindre och känns mer i balans och harmoni än vad den förra gjorde, den kändes faktiskt riktigt stökig emellanåt. Säkert mycket pga att den var för stor – då var vi närmre 70 och nu är vi 40 lite drygt.

 

Igår satt jag nog med feber och pluggade tror jag, kände mig inte febrig men frös i intervaller och inte ens min varmaste kofta och te räckte för att göra mig varm. Idag är det bättre igen.

  

Mitt fina halsband har jag nog inte visat tidigare? Fick det på bröllopsdagen.

Ikväll är M i stugan och jag har nyss fått alla barnen i säng. Vi var ute på en liten kvällstur efter maten idag igen, Idun vill ju gå överallt så vi kommer ungefär 200 meter hemifrån hehe. Tur att det är ungefär så nära till lekpark och fotbollsplan! Aston verkar vara mindre snorig nu så jag hoppas, hoppas på en bättre natt inatt. Min hjärna behöver mer sömn för att orka plugga känner jag men det är tur att tentan är om två veckor i alla fall…


Kommentarer


  1. Linnea 13 september, 2016 on 20:54 Svara

    Duktig du är med pluggandet 🙂 Du frågade om din header: jag tycker kortet är jättefint men det skulle vara fint att komplettera med typ 3 st inklippta (kanske små runda?) bilder på familjen/huset/barnen i vänstra hörnet.
    Ha en fin kväll, ska kolla klart idol nu 😉

  2. AnsoAnna 15 september, 2016 on 15:31 Svara

    Tycker du är jätteduktig som har disciplinen att plugga! Kul att du fick med dig en pluggkompis också.

    Gillar din outfit. Jeans och grått. Sen är ju DU så snygg också :).

    Puss & kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna